še par slikic mojih drvarnic, in križevih potov z njimi

impreza v naravnem habitatu

Se tipkamo!

Lp, Žan
gregor napisal/-a:Pozdravljen.
No tud kakega 6x6 toleriramo![]()
Patroli zgleda postajajo cenjeni, po zgledu toyot 80
Ne bit neučakan. Oglasnike redno spremljat. Se bo že pojavil kakšen. Takrat pa ne čakat, takoj poklicat in letet gledat.
Čedalje manj jih je.
Jaz bi iskal takega, da ima čimbolj zdravo šasijo. Drugače če hočeš šasijo vredu pošvasat, je treba dat školjko dol iz šasije.
Motor, menjalnik, bremze se že pošraufa.
Če nimaš nobenga, da bi ti povedal kaj gledat, ko boš šel kakega gledat, javi, da ti dam telefonsko. Nekaj izkušenj se je že nabralo
rx napisal/-a:Super buildSicer sem EVO guy ampak tud dobr zrihtan sti me vedno pritegne
Kje si nabavil heat wrap?
rx napisal/-a:Hvala za info, izgleda, da bom kar z tujine naročil je dost cenejš..
Lep evo... oz bil je lep evo.. Kako da se ga nisi lotil zrihtat? Glede na znanje se mi zdi čudno da nebi popravil tole.. Kaj se je zgodilo sploh? Izgleda kot bližnje srečanje z kakim cvetličnim teglom na parkirišču
gregor napisal/-a:oglasi so mimo...
game-on napisal/-a::aplavz:
Še en z ZD30DI na forumu. Končno.![]()
Naj pohvalim, da si se takoj lotil pravih modifikacij. Z njimi bo granata malo lažje živela.
Ta dokument je dobro branje za novega lastnika 3.0 DI motorja:
http://offroad.si/prirocniki/The+Bible+Colour.2.pdf
Dr.Patrol napisal/-a:Jst pa sem prvo opazil, da je pri hiši še en projektFičo!
Vso srečo z Patrolom
gregor napisal/-a:Mi je znan.
Če se ne motim, je bil motor že menjan z novejšim, tako da mogoče ni tista prava granata.
Menjalnik je že tudi bil menjan. Pobralo ripne na zobniku 5. prestave.
Rezervoar goriva mislim da je tudi že bil nov gor dan.
Se je pa nekaj okoli motorja šraufalo takrat pred prodajo, mislim da glava ali tesnilo. Se ne spomnim več.
Tako da mogoče res ni tako slab nakup, čeprav je zd30.
Naj laufa!
Vrni se na “Povejmo kaj o sebi”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost