Tukajšnja tema je, če se ne motim, prodaja strešnega šotora in ne Miran.
A ker imam čas in ne vem, kaj naj pametnega počnem, lepo po vrsti:
1/ v rubrikah "kupim/prodam" vedno želimo, da nam prodajalec napiše tudi ceno stvari, ki jo prodaja. Večina se tega ne drži, a vsi bi želeli videti najprej ceno. Jaz že. A vi ne? Zakaj bi bluzil po reklamnih straneh proizvajalca in iskal ceno. Če me cena zanima, bom iskal naprej, če ne, naj gre zadeva v rubriko "mokre sanje".
2/ zakaj smo bolj konkretni. Zato, ker smo večkrat zadovoljni s funkcionalnostjo, domačim izdelkom, nižjo ceno in še čem kot avtodomarji. Pa to nima zveze s tem, a smo dobri ali ne. Niti ne z nekaterimi svetlimi ali temnimi izjemami na tej in oni strani.
3/ Frenk, tvoje kamionarstvo, Rusija, želja po sekretu, ... nimajo zveze s tvojo ponudbo strešnega šotora. Pa ne misliti, da si jaz (ali še bolje moja

) in še marsikdo iz tega foruma ne želimo strehe in sekreta in ... na potovanjih in še kje. Zato bi toliko prej raje videli poleg slik tudi ceno teh "tvojih" strešnih šotorov. Če bi pa dodal še kakšen dodaten popust za člane tega foruma, bi bili pa še bolj zainteresirani.
A kot sem rekel: tema je strešni šotor!
LzRimlnomzadovoljniP Miran