Pa je šlo za skoraj nov voz, porada olja/bencina pa je bila ves čas samo 1:10
zdržala je 220.000 km brez generalne, potem sem jo prodal...

Ti res ne misliš slovenščine uporabljat???pajk napisal/-a:dele pele amzs auto k men domov. pa je reku daj pomeru alternator pa daj mrtelhvala bogu je še pod garancijo.
bom še sam preveril za vsak slučaj. moram pa rečt da ko mi je prejšni crknil lada niva ni dajala istih simptomov.
upam da je res samo alternator, da nebo dodatnih stroškov.
hvala zaenkat in se opravičujem za lastno nestrpnost.
se vam oglasim z rezultatim!
pajk napisal/-a:najdi mi človeka na forumu ki tega nezna prebrat(dešifrirat)![]()
za Rafterja:
sedaj pelje AMZS-jeva vlečna služba Lado Nivo na moje dvorišče. Gospod iz AMZS-ja je prerveril stanje alternatorja in z ustrerzno napravo ugotovil, da alternator ne polni akumulatorja. na srečo imam alternator še v garnciji.
bom danes še sam preveril stanje alternatorja. moram pa ponoviti, da pri prejšnem alternatorju, ko je prenehal delovati, Lada Niva ni dajala istih simptomov kot sedaj.
Upam da je res smo alternator, da ne bo dodatnih stroškov.
...
pa brez zamere rafter
Berti napisal/-a:pajk napisal/-a:najdi mi človeka na forumu ki tega nezna prebrat(dešifrirat)![]()
za Rafterja:
sedaj pelje AMZS-jeva vlečna služba Lado Nivo na moje dvorišče. Gospod iz AMZS-ja je prerveril stanje alternatorja in z ustrerzno napravo ugotovil, da alternator ne polni akumulatorja. na srečo imam alternator še v garnciji.
bom danes še sam preveril stanje alternatorja. moram pa ponoviti, da pri prejšnem alternatorju, ko je prenehal delovati, Lada Niva ni dajala istih simptomov kot sedaj.
Upam da je res smo alternator, da ne bo dodatnih stroškov.
...
pa brez zamere rafter
Tudi sedaj si pozabil na velike začetnice

golnar napisal/-a:pajk napisal/-a:golnar: za kero busno postajo? BS3?
ma to nevem kak so kj oznake k nikol nism uporablov busovtm k je trafika skor zdraven pa parking od blokov
Golnar in pajk, velja za oba: naslednjič bosta šla malo počivat, če ne mislita uporabljati slovenščine!!!pajk napisal/-a:hehe do tja je znesl ko je tadrugič podlegel.od tam naprej sem pa tekel do faxa, da se razumemo, problemi so samo takrat ko jih res ne potrebuješ
Vrni se na “Offroad - splošno”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti