Uporabne informacije o oglasih na Avto.net

Vse v zvezi z offroadom
Riot88
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a Riot88 » To Sep 11, 2012 11:08 am

Dobi drugega minija pa se cifre prestavi.
Maknite ruke s mog volana,maknite dupe sa mog sica,ja putujem bez GPSa,
GPSa sa nebesa......:veselo_za_volanom:

Uporabniški avatar
mamut
Kraj: Mengeš - CRUISERLAND :)
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a mamut » To Sep 11, 2012 11:25 am

da se s pomočjo drugih dokaznih postopkov in izjav prič dokazat nahajanje vozila v Sloveniji za obdobje več let ...
... na podlagi takšnega dokazovanja pa se potem izda tudi nove dokumente za vozilo.

Detajlov ne vem, še nisem izvajal česa takšnega ... si pa lahko več najdeš na SVAMZovi strani ... ali pa jih pokliči direktno tja za informacije iz prve roke.

Uporabniški avatar
janisk

LR Disco II TD5

OdgovorNapisal/-a janisk » To Sep 25, 2012 1:34 pm

Morda kdo pozna, je pogledal, katerega od teh dveh:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6461604&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6463109&show=1

Kam bi jih lahko peljal za natančen pregled (LR Disco II TD5)? Pozna kdo dobrega serviserja za te avtomobile (po možnosti kje na gorenjskem)?

igorp8
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a igorp8 » To Okt 02, 2012 12:40 pm

kaj pa tega; baje da je res od prvega lastnika in z vsemi računi, servisi itd...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6498174&show=1

Uporabniški avatar
kle

OdgovorNapisal/-a kle » To Okt 02, 2012 5:59 pm

Ali mogoče kdo pozna tega. Prodajal se je najprej za 6.500 € potem za 4000 € . Zdaj se prodaja za 3.000 €. Avto sem šel pogledat. Je slabše ohranjen. Čeprav za ta letnik niti ne pričakujem nekaj nevem kaj. Baje je prvi lastnik nekje iz primorske. Prevoženih ima okoli 190000 km. Nisem se odločil za nakup ker vem, da to niso realni kilometri. Zanima me, če kdo ve koliko km je naredil prvi lastnik ?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6509113&show=1

meli
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a meli » Sr Okt 03, 2012 8:25 pm

Pozna kdo, je šel kdo pogledat vse informacije dobrodošle.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6504803&show=1

Riot88

OdgovorNapisal/-a Riot88 » Če Okt 04, 2012 3:20 pm

če si iz Lj. se zaplji pogledat.ampak previdno, tale prodajalec je nategun....
drugo je če je zadeva v komisijski prodaji.

Uporabniški avatar
GB
Kraj: Šentjur

OdgovorNapisal/-a GB » Če Okt 04, 2012 9:34 pm

Tudi jaz imam slabe izkušnje z njim.Kolikor se vidi po sliki je volan kar lepo oguljen tako,da nikakor ne more držati,da ima avto realnih 300.000 km.

Uporabniški avatar
eentox
Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a eentox » Pe Okt 05, 2012 9:40 am

GB napisal/-a:Tudi jaz imam slabe izkušnje z njim.Kolikor se vidi po sliki je volan kar lepo oguljen tako,da nikakor ne more držati,da ima avto realnih 300.000 km.

a to resno? pri 300.000 bi volan moral biti kot nov? nekateri imajo pri realnih 50.000 volan dosti bolj uničen... ni vse v kilometrih
If it seems too good to be true, it probably is

Uporabniški avatar
GB

OdgovorNapisal/-a GB » Pe Okt 05, 2012 10:12 am

No tole me pa res zanima katera znamka in tip avtomobila ima pri 50000 km uničen volan?Koliko lastnikov vozila je v 11 letih naredilo samo 300000km v tujini ne pri nas glede na to,da je avto uvožen?Jaz na takšne še nisem naletel v avtohišah pa sem marsikateri avto višjega cenovnega razreda imel,ko mi je pa končno dojadilo,da se me lahko vsak prekupčevalec propisno sposodi(beri nategne) in mi prodaja takšne pravljice kot jih navajaš sem konšno ugledal luč in šel sam po avto v tujino in verjemi,da sem bil prekleto presenečen v pozitivnem smislu.Sicer res ,da sem vedno kupoval avte do 150000km vendar je bila notranjost nedotakjena in verjamem,da bi po prohodu v Slo se na tržišču pojavil z 50000km od prvega lastnika,ki ga je imel samo v garaži,da se je pred sosedi in ženo bahal.Dobro jutro

Uporabniški avatar
eentox

OdgovorNapisal/-a eentox » Pe Okt 05, 2012 11:27 am

GB napisal/-a:No tole me pa res zanima katera znamka in tip avtomobila ima pri 50000 km uničen volan?Koliko lastnikov vozila je v 11 letih naredilo samo 300000km v tujini ne pri nas glede na to,da je avto uvožen?Jaz na takšne še nisem naletel v avtohišah pa sem marsikateri avto višjega cenovnega razreda imel,ko mi je pa končno dojadilo,da se me lahko vsak prekupčevalec propisno sposodi(beri nategne) in mi prodaja takšne pravljice kot jih navajaš sem konšno ugledal luč in šel sam po avto v tujino in verjemi,da sem bil prekleto presenečen v pozitivnem smislu.Sicer res ,da sem vedno kupoval avte do 150000km vendar je bila notranjost nedotakjena in verjamem,da bi po prohodu v Slo se na tržišču pojavil z 50000km od prvega lastnika,ki ga je imel samo v garaži,da se je pred sosedi in ženo bahal.Dobro jutro

nisem komentiral koliko je avto star in koliko km je v tem času prevozil in ne mi z nekimi pravljicami :roll:

Moj odgovor se je nanašal na obrabo usnja na volanu in očitno tebi kot velikemu poznavalcu in največji žrtvi je samo to pomembno... Poglej si primer Ranault Lagune III, pri 20.000km so menjali volane zaradi obrabljenosti...
Tudi nekatere druge 'priznane znamke višjega cenovnega razreda' so sposobne nategniti kupce in v avto vstaviti slabše materiale in rezultat tega je skozi čas strgano in zguljeno usnje na volanu še preden avto poelješ na odpad. Da ne omenjam da se nekateri ljudje v roke bolj potijo kot drugi + kakšen prstan na roki pa imamo čudovit zmazek volana.

Pa da nebo kdo mislil, da zagovarjam omenjenega prodajalca, daleč od tega, ker vem da je večina nategunčkov ampak ta je vsaj pustil dokaj 'realne' kilometre. Tak avto bi od 'avto korporacije' na Letališki v LJ imel še vsaj 100k manj.

Lp pa brez zamere :nazdravljamo:

Uporabniški avatar
GB

OdgovorNapisal/-a GB » Pe Okt 05, 2012 12:02 pm

Ma kakšen poznavalec neki,če bi bil me nebi nategnili in zamere tudi nikakršne saj gre za debato in za osveščanje ostalih,da ne padejo na mino.Glede volana ti pa vseeno nedam prav.Mater bi človek mislil,da si prodajalec ker točno z takimi so mene prepričevali,da je pač prejšni lastnik imel prstan pa ,da je bil tišler in imel robate dlani in bla ,bla, bla in nato ,da sem se še bolj osmešil jaz cepec to razlagam na pooblaščenem servisu.Kaj misliš kakšna je bila reakcija mehanikov? :grozno_prestrasen: :buta_z_glavo_ob_zid: :buta_z_glavo_ob_zid: :ustreli_se_v_glavo: :kaj_takega_pa_se_ne: nekako tako.

Riot88

OdgovorNapisal/-a Riot88 » Pe Okt 05, 2012 2:46 pm

To zgodbo poznam.
Zakaj je volan tako oguljen?
Ja veš avto je iz IT. sej se ve da so italjani polni prtsanov po rokah :shock:
:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eentox

OdgovorNapisal/-a eentox » Pe Okt 05, 2012 5:58 pm

moj point je bil, da ni le volan tisti del v avtu ki pokaže ohranjenost in kilometrino. Če pa palite in kupite samo da volan pogledate pol pa bohvampomagej pri nadaljnih nakupih :)

ps: poznam teto ki preoblači volane za 40eur, če bi kdo rad bolje prodal avto... :twisted:

uzitek
Kraj: oplotnica

OdgovorNapisal/-a uzitek » Pe Okt 05, 2012 6:08 pm

hehe, zanimivo branje. Veselje je poslušat tiste ,ki verjamejo ,da v tujini ne zbijajo km.

Uporabniški avatar
Dimen

OdgovorNapisal/-a Dimen » Pe Okt 05, 2012 7:16 pm

eentox napisal/-a:ps: poznam teto ki preoblači volane za 40eur, če bi kdo rad bolje prodal avto... :twisted:

Dej cifro, kontakt?

Uporabniški avatar
GB

OdgovorNapisal/-a GB » So Okt 06, 2012 4:35 am

uzitek napisal/-a:hehe, zanimivo branje. Veselje je poslušat tiste ,ki verjamejo ,da v tujini ne zbijajo km.

No kolikor je meni znano je zadeva v Nemčiji kaznovana in glede na to,da se hendlerji bojijo inšpekcije kot hudić križa mislim,da so kazne zelo visoke,da nebi kdo mislil,da je pri nas to dovoljeno sam problem je to dokazati vendar se da.Obstaja pa nekaj podetij v Nemčiji,ki ti avto spedinajo do potankosti vendar grejo ti avti za Ukrajino,Romunijo in Bolgarijo ker edino tam se še to ne preverja oziroma jih ne zanima.Nazadnje ,ko sem kupoval avto v Nemčiji pred dobrim letom sem ga peljal na TUV in verjemi mi,da nebi bil v koži prodajalca,če bi se ugotovilo ,da je bilo kaj prestavljeno.Na pregledu sem bil tri ure,poklicali so na servis ,ki je bil naveden v servisni knjižici,primerjali diske in ostali potrošni materijal.In vse to za 80 eur.
Nazadnje spremenil GB, dne So Okt 06, 2012 4:41 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
GB

OdgovorNapisal/-a GB » So Okt 06, 2012 4:38 am

eentox napisal/-a:moj point je bil, da ni le volan tisti del v avtu ki pokaže ohranjenost in kilometrino. Če pa palite in kupite samo da volan pogledate pol pa bohvampomagej pri nadaljnih nakupih :)

ps: poznam teto ki preoblači volane za 40eur, če bi kdo rad bolje prodal avto... :twisted:

Mojster za tole teto pa kar posreduj številko, ker imam za oblečiti volan na barki in za takšen denar se zelo priporočam in absolutno te peljem na :si_pa_privoscim_pivo:

Riot88

OdgovorNapisal/-a Riot88 » So Okt 06, 2012 1:42 pm

GB napisal/-a:
uzitek napisal/-a:hehe, zanimivo branje. Veselje je poslušat tiste ,ki verjamejo ,da v tujini ne zbijajo km.

No kolikor je meni znano je zadeva v Nemčiji kaznovana in glede na to,da se hendlerji bojijo inšpekcije kot hudić križa mislim,da so kazne zelo visoke,da nebi kdo mislil,da je pri nas to dovoljeno sam problem je to dokazati vendar se da.Obstaja pa nekaj podetij v Nemčiji,ki ti avto spedinajo do potankosti vendar grejo ti avti za Ukrajino,Romunijo in Bolgarijo ker edino tam se še to ne preverja oziroma jih ne zanima.Nazadnje ,ko sem kupoval avto v Nemčiji pred dobrim letom sem ga peljal na TUV in verjemi mi,da nebi bil v koži prodajalca,če bi se ugotovilo ,da je bilo kaj prestavljeno.Na pregledu sem bil tri ure,poklicali so na servis ,ki je bil naveden v servisni knjižici,primerjali diske in ostali potrošni materijal.In vse to za 80 eur.

Če sam kupuješ ja.Praksa je da se avto ki je namenjen za izvoz prevrti, popedena,pride kupec, se naloži na transporter in proti jugu.Drugo je to da zelo malo dobrih avto pride do hendlerjev, kar je dobrega pokupijo zasebniki,jajca pa se v paketih prodajo.Seveda pa je čisto odvisno na kaj naletiš.

Uporabniški avatar
RIKO
Kraj: lj

OdgovorNapisal/-a RIKO » Po Okt 08, 2012 8:50 pm

Sem pred nakupom prvega terenca. Zelo prov bi mi prišla kakršna koli informacija glede naslednjega oglasa.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6454706&show=1

Z veseljem sprejmem tudi kakršne koli napotke česa se je treba paziti, katere stvari pregledati kolikor se le da na proste oči.. da presodim če je avto vreden nakupa.

hvala in lp

uzitek
Kraj: oplotnica

OdgovorNapisal/-a uzitek » Po Okt 08, 2012 10:40 pm

hja ,nemčija itd... marsikaj bi mel za napisat pa se mi ne da...
Glede oblačenja volanov v usnje, pa lahko zrihtam tud jaz kontak od možaka v celju, men je zrihtal v nulo, po 150k je opazna obraba, kot je bila pri originalu.Cifre nimam ,ker me je kolega tja vleku, lahk pa vprašam..aja, cena je bila 40€ ampak 2,5 let nazaj.

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » To Okt 09, 2012 9:55 am

uzitek napisal/-a:hja ,nemčija itd... marsikaj bi mel za napisat pa se mi ne da...
Glede oblačenja volanov v usnje, pa lahko zrihtam tud jaz kontak od možaka v celju, men je zrihtal v nulo, po 150k je opazna obraba, kot je bila pri originalu.Cifre nimam ,ker me je kolega tja vleku, lahk pa vprašam..aja, cena je bila 40€ ampak 2,5 let nazaj.
Kolega, njegova lokacija?
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

TRCO1
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a TRCO1 » Sr Okt 10, 2012 9:27 am

AVTOVLEKA 051 800 777 I have the body of a God. But it sucks cause it´s Buddha AVTOVLEKA 051 800 777

meli
Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a meli » Pe Okt 19, 2012 8:24 pm

Uporabniški avatar
OrangePower

OdgovorNapisal/-a OrangePower » So Okt 20, 2012 7:29 pm

Meli, drugače ne poznam teh motorjev vendar glede na nov zakon kateri se pripravlja bo 2.5 boljša izbira :roll:

Banda...

Vrni se na “Offroad - splošno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gosti