Kupim pich up ali terenec za vleko prikolice 3000-3500kg
Kupim pich up ali terenec za vleko prikolice 3000-3500kg
Živjo
kupujem vozilo ki bi bil najbolj primeren za vleko avtomobilske prikolice 6 metrov gor pa je naložen tovorni kombi, skupna teža je cca 3000 kg , tako da mora biti homologirano in primerno za vsaj 3000 ali pa 35oo kg (to bi bilo idealno), cenovni razpon je ena opcija do 5-6000 Eur, druga pa kej novejšega če svojga osebnega prodam do cca 20000 eur., imam pa to za vozit c+vsaj 1x tedenjsko cca 30 km daleč, prosim realne ponudbe na mail
kupujem vozilo ki bi bil najbolj primeren za vleko avtomobilske prikolice 6 metrov gor pa je naložen tovorni kombi, skupna teža je cca 3000 kg , tako da mora biti homologirano in primerno za vsaj 3000 ali pa 35oo kg (to bi bilo idealno), cenovni razpon je ena opcija do 5-6000 Eur, druga pa kej novejšega če svojga osebnega prodam do cca 20000 eur., imam pa to za vozit c+vsaj 1x tedenjsko cca 30 km daleč, prosim realne ponudbe na mail
Glede na tvoj proracun ena džabe opcija: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0Montere...
Ndm: homologirano cca 6,5 tone z prikolico vred.
Ndm: homologirano cca 6,5 tone z prikolico vred.
Po mojem z nobenim tavelikim terencem ne bo problem vlečt treh ton.
Na tadolgem patrolu 3500kg občutim veliko manj, kot na osebnem eno tono.
Vseeno pa bi bilo dobro vedet, kje boš vlačil prikolico.
Po ravnem jo bo tud tuareg vlekel.
Po drugi strani ima večina pravih terencev priklopljiv sprednji pogon in ko rikverc manevriraš v reduktorju (v večini možen reduktor samo skupaj s 4x4) ti morajo zadnja kolesa spodkopavat in bo vse črno po dvorišču.
Na tadolgem patrolu 3500kg občutim veliko manj, kot na osebnem eno tono.
Vseeno pa bi bilo dobro vedet, kje boš vlačil prikolico.
Po ravnem jo bo tud tuareg vlekel.
Po drugi strani ima večina pravih terencev priklopljiv sprednji pogon in ko rikverc manevriraš v reduktorju (v večini možen reduktor samo skupaj s 4x4) ti morajo zadnja kolesa spodkopavat in bo vse črno po dvorišču.
Niva 240D l. 93, OM616 motor, Kobra 215R15, ZF servo, rock crawler TC
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
-
thunderteam
- jeep corporation
- Kraj: Skopo
- Kontakt:
vuča
jaz vlačim že odkar mam izpit dvoosovinke za sabo in morem rečt da če se nisi sigurno počutil s kombijem vlečt se boš s terencem še manj.
kombi se altro bolj mirno pelje z dvoaksarco tudi če je tovor malo bolj nazaj naložen in tud cukanja ne čutiš tolk kot pri terencu.
jaz imam zdaj že 6 let GC 2.7 crd in je kar okej glede na porabo in vsega skupaj. sem pa vlekel tud z multivanom, vitotam, sprinterjam in se je res lepš vse skup pelal sam kaj ko sem bil skoz v prekršku zaradi majhne vlečne sile.
kakor koli ti priporočam da kupi malo močnejš vozilo da se peleš ne pa da mučiš sebe avto in vse okol sebe.
kombi se altro bolj mirno pelje z dvoaksarco tudi če je tovor malo bolj nazaj naložen in tud cukanja ne čutiš tolk kot pri terencu.
jaz imam zdaj že 6 let GC 2.7 crd in je kar okej glede na porabo in vsega skupaj. sem pa vlekel tud z multivanom, vitotam, sprinterjam in se je res lepš vse skup pelal sam kaj ko sem bil skoz v prekršku zaradi majhne vlečne sile.
kakor koli ti priporočam da kupi malo močnejš vozilo da se peleš ne pa da mučiš sebe avto in vse okol sebe.
urban svet
- jeep corporation
- Kraj: Skopo
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov