K: toyota 4runner
K: toyota 4runner
če se je kdo naveličel toyote 4 runner naj mi sporoči ker bi kupil nekaj takega.če je pa diesel pa toliko bolje. ponudbe na 041290666
BOLJŠ IZ ŠIHTA SKREGAN KOT ZMATRAN.
Da po pomoti med vikendom vanje ne nalijje nafte namesto bencina
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Če nočeš komplikacij z uvozom in ubadanjem z drago in zamudno euro2 predelavo, jo pri nas čakaš dolgo.
3.0td do l 95 je stara oblika in euro1, od 96 so prenovljene in v dizel obliki še redkejše, mislim pa da so še vedno euro 1, vsaj dokler je notri kzt motor.
kzte še nisem zasledil v 4runerci.
Vse na mobile.de in autoscout so euro 1 in zato odpadejo.
Preostane ti čakat. Odvisno od stanja avta te zaradi redkosti pri nas košta lahko do 6000€, vse ostalo je preveč.
Svojo sem čakal 9 mesecev.
3.0td do l 95 je stara oblika in euro1, od 96 so prenovljene in v dizel obliki še redkejše, mislim pa da so še vedno euro 1, vsaj dokler je notri kzt motor.
kzte še nisem zasledil v 4runerci.
Vse na mobile.de in autoscout so euro 1 in zato odpadejo.
Preostane ti čakat. Odvisno od stanja avta te zaradi redkosti pri nas košta lahko do 6000€, vse ostalo je preveč.
Svojo sem čakal 9 mesecev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta