P: deli za FJ40 l.1976
- Gašperček 413
- Kraj: bled
marjan napisal/-a:[
splača se niti živet ne...mislm da je moja stvar kaj počnem in kako
tvoja teorija o toyotah in cj7 se malo seka z mojo realnostjo...sooryy
Tvoja realnost se pa seka z zdravo kmečko pametjo in logiko, ker moja "teorija" ni teorija ampak realnost.
Tvoja realnost je da zmečeš kup denarja v avto potem pa si razočaran z dolgim nosom, kaj se z samurajem nisi nič naučil. Zdaj namreč delaš popolnoma isto stvar. Izgubo. Pol boš pa spet jokal pa tarnal kakšna krivica da ti se godi.
Ajd, upam in želim si da ne. Bo čas pokazal kdo je imel prav.
kdo bo imel prav in kdo ne,je čisto vseeno,če zajebem priznam in tudi to bom,samo vem da ne bom,ker avta nimam za po takem terenu kot ti mislis, oz se ti voziš,in se nikoli ne bom,ker mi offroad ni na tako zelo visokem nivoju kot tebi...obiščeš skoraj vsako srečanje,tekmo itd,kar je prav in kul..samo,ti uživaš dejansko,meni pa je to tko...little hobby....
ne moraš ti meni govori kaj je zame realnost,NE MOREŠ...pač tebi se zdi brez veze štimat avto,menjat motor,itd...pač,vem da bi moral podvozje prvo ampak bo že...pač jebiga,ni samuraj in ni po tvojem okusu...pač,a ni bolje kot da modrujem ob flaši piva?
poleg tega ,da sem si želel wranglerja že od malega,bo tudi ta ostal pri hiši,...ker mam namen še temelje zgradit:) veš o čem govorim
no grem zdej naprej švasat
lp
p.s. v osnovi maš res prav

ne moraš ti meni govori kaj je zame realnost,NE MOREŠ...pač tebi se zdi brez veze štimat avto,menjat motor,itd...pač,vem da bi moral podvozje prvo ampak bo že...pač jebiga,ni samuraj in ni po tvojem okusu...pač,a ni bolje kot da modrujem ob flaši piva?
poleg tega ,da sem si želel wranglerja že od malega,bo tudi ta ostal pri hiši,...ker mam namen še temelje zgradit:) veš o čem govorim
no grem zdej naprej švasat
lp
p.s. v osnovi maš res prav
- Gašperček 413
- Kraj: bled
Avto je gotov, kot sem obljubil še dam gor nekaj slik.
Obenem bom kar iskoristil to temo in vprašal če ma kdo kako ali ve za koga ki ima FJ40 kratki model še najraje pa bi imel 45 pickapa takoj kupim če je pametna cena pa bencinar mora bit original 2F motor. Če ni druge bom pač moral poiskat v tujini, zima se bliža treba je nekaj postavit v delavnico tak da bo spet ene 3 leta nekaj za delat.
Lep p. Sandi.

Obenem bom kar iskoristil to temo in vprašal če ma kdo kako ali ve za koga ki ima FJ40 kratki model še najraje pa bi imel 45 pickapa takoj kupim če je pametna cena pa bencinar mora bit original 2F motor. Če ni druge bom pač moral poiskat v tujini, zima se bliža treba je nekaj postavit v delavnico tak da bo spet ene 3 leta nekaj za delat.
Lep p. Sandi.

-
Ghostrider
- Kraj: Ljubljana
-
RangeRover
Res lepo.
Hud avto. Temu se reče terenec
Vse pohvale za trud in uspeh
Hud avto. Temu se reče terenec
Vse pohvale za trud in uspeh
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Sandi, izjemno kvalitetno sestavljen avto. Meni sicer ne sede preveč, ker si totalno skombiniral star design z novim. Ampak - sto ljudi, sto čudi (ali dvesto sisa, bi rekel Ałien
) in upam da te bo služil vsaj tako zvesto kot Feroza.
BTW, zofa iz Rutarja je svetovna
BTW, zofa iz Rutarja je svetovna
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov
he he Tom bo samo