K: UAZ-469
-
Youngtimer
- Kraj: Maribor
K: UAZ-469
Pozdravljeni ljubitelji offrod-a,
na Vas se obračam, ker kupujem ruskega terenca UAZ-469. Lahko je tudi nevozen, fajn pa je če je čimbolj kompleten. Če imate kakršnekoli informacije, kje v Sloveniji bi lahko dobil tega terenca, bi prosil da se me obvesti na 040/800-690, ali pa na e-mail naslov: saso.vezonik@gmail.com.
Hvala in lep pozdrav, Sašo
na Vas se obračam, ker kupujem ruskega terenca UAZ-469. Lahko je tudi nevozen, fajn pa je če je čimbolj kompleten. Če imate kakršnekoli informacije, kje v Sloveniji bi lahko dobil tega terenca, bi prosil da se me obvesti na 040/800-690, ali pa na e-mail naslov: saso.vezonik@gmail.com.
-
Youngtimer
marjan napisal/-a:kje si moderator???'
Si zatežen k naša država!!!!
Yougtimer sprašuje za zadevo,za katero je ogromno možnosti, da bi imel vsaj kakšen forumaš kakšno informacijo.Gre le za zadevo katera spada v to področje.
Ti pa takoj pizdiš z vso biriokracijo.
Iz lastnih izkušenj iz drugih forumov mi gre to total na k...!
Potrebuješ samo malo informacijo in moreš napisat cel življenjepis,vse slovnično prav(najbolje, da greš h kakšnem lektorju uredit zadevo preden objaviš, da nebi slučajno mankala kakšna vejica) imeti nevem koliko objav, pa tudi, če so to samo vici. Pol pa lahko nekaj vprašaš. Na koncu pa še ugotoviš, da noben nima pojma!
Ni čudno, da je v naši ljubi deželici tako kot je. Vsak kreten mora dodati nekaj svojega, da bo vidit pameten, nato pa imamo poplavo birokracije.
Marjan; ali ti veš za kakšnega, če ne veš kaj sploh odpiraš oglas, če že v štartu ne veš odgovora, ker, če bi imel tako reč doma, se verjetno sploh nebi pizdil in bi zadevo prodal, bil ves happy, pa tudi,če je bila to od kupca prva in zadnja objava!!!
LP by Jereb
-
Youngtimer
Želim ti dober nakupYoungtimer napisal/-a:Hvala abele14, bom kontaktiral z upravnim odborom PDG Šmihel.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4442832&show=1
a si mislo kej takega
Najbolša je pečenka iz hoste!!!
če je pa iz svinjaka pa tud uredu!!!
če je pa iz svinjaka pa tud uredu!!!
-
Youngtimer
Ker sem velik ljubitelj starodobnih vozil, bolj iščem UAZ-a z mehko streho iz začetka '80let. Lahko je tu pa tam pregnit (varit znam
). Seveda se zavedam da takšnega skorajda več ni, ampak sem prepričan, da še nekomu nekje takšen UAZ stoji (najbrž ne nekomu iz mesta in z internetom
ampak je s podeželja). Seveda pa me zanima vsak UAZ, saj tudi ti novejši bodo enkrat veterani. Prav tako bo vsaka informacija dobrodošla, saj se tudi kolega zanima zanj, ki ga je že pred leti imel.
Ah možakar je prvo napisal oglas, šele čez nekaj časa se je pa predstavil. In Marjanu je šlo v nos tole že tolkokrat premleto preprodajanje na forumu.
Pač ni vedel da je resen član foruma.
Je tako Blaž?
Pač ni vedel da je resen član foruma.
Je tako Blaž?
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
pokec....maš prav...samo na K mi gre,da nekdo se prijavi na forum,super.pa takoj nekaj kupvat prodajt ipd....pravila so malo drugačna..ko pa napišem oglas,pri katerm manjka "vejica"ga pa moderator zbriše in mi pošlje ZS...oz nanj odgovori.
samo to se mi ne zdi fer...upam da najde pravi uaz,oz kar išče
lp
samo to se mi ne zdi fer...upam da najde pravi uaz,oz kar išče
lp
- PUCH G-clase
- Kraj: Žalec
Re: K: UAZ-469
Youngtimer napisal/-a:Pozdravljeni ljubitelji offrod-a,
Jaz vem za uaza sam je letnik 1991 je pa zelo ohranjen trda streha .
lp Matjaž
Re: K: UAZ-469
Eden se nahaja na cesti med Kozino in Podgradom, mehka streha, sam ne vem če se prodaja,lahko pa poizvem.Youngtimer napisal/-a:Pozdravljeni ljubitelji offrod-a,
Ma kej si mona
-
Youngtimer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov