K: Pajero ali Galloper
K: Pajero ali Galloper
Kupim Pajerota ali Galloperja, najraje 3 vratnega do 5000€. Če slučajno kdo s foruma prodaja. Na avto.net jih vsi hvalijo, ko pa prideš pogledat te pa srat prime. :s
Če kdo koga pozna, se priporočam!
kordezg@gmail.com
lp
Če kdo koga pozna, se priporočam!
kordezg@gmail.com
lp
Pajero
HEHEHE pred novim letom sem šel enega gledat v brežice. Po telefonu sem možakarja spraševal kako je z gnjilobo, ali je bil kaj barvan...itd itd, pa ni blo ne gnjilobe ne popravil, no popravila samo ena majhna bunkica....::)))
Na licu mesta pa havba, blatnik in vrata vsako svoj odtenk ...
s strehe se je luščil kit, rjavina cvetela vsepovsot, bolj kot rožice spomladi.... ceno pa se je dalo zglihat skoraj 0...
No, sem pa meu izlet iz goriškega do brežic in nazaj
Na licu mesta pa havba, blatnik in vrata vsako svoj odtenk ...
No, sem pa meu izlet iz goriškega do brežic in nazaj

preden greš gledat, ga podrobno vprašaš in se dogovoriš ,da ti bo v primeru, da avto ni takšen kot pravi povrnil stroške prevoza...potem pa ponavadi zajeclajo in še kaj več povejo po resnici..
prav danes sem šel gledat en avto, tip je trdil da je brez rje, pleh je kao odličen, samo ležaj in premze so za zrihtat,kak je avto zgledal raje ne bom razlagal, katastrofa.Pa sem mu v naprej povedal, da se mi ni za vozit ker vsi hvalijo po tel, potem pa je krš. In evo ,mene je najdu na izlet poslat, čist mal je mankalo ,da ni lizal rje z svojega avta
prav danes sem šel gledat en avto, tip je trdil da je brez rje, pleh je kao odličen, samo ležaj in premze so za zrihtat,kak je avto zgledal raje ne bom razlagal, katastrofa.Pa sem mu v naprej povedal, da se mi ni za vozit ker vsi hvalijo po tel, potem pa je krš. In evo ,mene je najdu na izlet poslat, čist mal je mankalo ,da ni lizal rje z svojega avta
Če kupuješ Pajerota ali Galloperja za 5 jurjev, kar pričakuj da je avto rjav in gnil. Dobrih je zelo malo in ti se verjetno ne prodajajo!
Mogoče bi moral po kakšni drugi znamki pogledat.
Mimogrede, če kupuješ avto zaradi porabe, Patrol ali kaj podobnega, ne pokuri nič več kot Pajero ali Galloper. Patrol je vsaj avto ki mu lahko rečeš VI!
Mimogrede, če kupuješ avto zaradi porabe, Patrol ali kaj podobnega, ne pokuri nič več kot Pajero ali Galloper. Patrol je vsaj avto ki mu lahko rečeš VI!
se pridružujem robinzonurobinzon napisal/-a:Če kupuješ Pajerota ali Galloperja za 5 jurjev, kar pričakuj da je avto rjav in gnil. Dobrih je zelo malo in ti se verjetno ne prodajajo!
Najbolša je pečenka iz hoste!!!
če je pa iz svinjaka pa tud uredu!!!
Mah se najde kak ki ni rjav, ampak težko.
fotr ga je prodal za 3k eur, pa podvozje ni blo vseskup nič rjavo. Pleh pa je seveda bil.
Glede drugih znamk pa ne vem... Grand Vitare so drage, Patrol je velik, pa samo stari se prodajajo. Frontera, Freelander, Musso so bolj kvazi terenci. Jimmy je res premajhen, pa dizla ni. Tako da jih počasi zmanjka.
Glede drugih znamk pa ne vem... Grand Vitare so drage, Patrol je velik, pa samo stari se prodajajo. Frontera, Freelander, Musso so bolj kvazi terenci. Jimmy je res premajhen, pa dizla ni. Tako da jih počasi zmanjka.
pol pa kej tacga kup za 5000€ dober terenc preizkušen na terenu pr nas
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3553846&show=1
Furiousg napisal/-a:Mah se najde kak ki ni rjav, ampak težko.fotr ga je prodal za 3k eur, pa podvozje ni blo vseskup nič rjavo. Pleh pa je seveda bil.
keri letnik je te prodal za 3k €? če kupi kdo mojga za tak gnar ga z veseljem prodam
98 letnik je bil. ITA električar, sam ga je zlo med prvimi pripeljal v SLO. Je pač prevozil že toliko gozdnih vlak, da ga je raje dal malo pod ceno. Očitno preveč, ker je šel v 12 urah.
Se pa rabi za gozdarstvo. Tako da voziva okoli 3 motorke in 40l nafte. Pinin ima pa za to žal premajhen prtljažnik.
A ima kdo izmed vas 5 vratnega Pajerota/Galloperja? Kako se obnese po terenu? Malo dolgo medosno ima.
Se pa rabi za gozdarstvo. Tako da voziva okoli 3 motorke in 40l nafte. Pinin ima pa za to žal premajhen prtljažnik.
A ima kdo izmed vas 5 vratnega Pajerota/Galloperja? Kako se obnese po terenu? Malo dolgo medosno ima.
A si že kdaj slišal za gozdarski traktor?
Pa je vedno na delovišču?
http://www.youtube.com/watch?v=nybwAudUC_k <-- Tale ne dela na mešanco.
http://www.youtube.com/watch?v=nybwAudUC_k <-- Tale ne dela na mešanco.
Anšlag mene tud skrbi. Že tako ima ta "novejši" (l. 98 ) bistveno večji anšlag kot starejši (l. 88 ).
Bom pogledal še, če se kak pameten Terano prodaja.
Bom pogledal še, če se kak pameten Terano prodaja.
Nazadnje spremenil Furiousg, dne Pe Jan 07, 2011 3:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sem mel 3-vratnega eno leto in mam zdej 5-vratnega že 4 leta. Pa še pred enim mescom sem za en teden 3-vratnega rentou ko sm pr svojem menjaval tesnilo na glavi motorja.
Ko se presedeš je razlika očitna.
Svojga ne zamenjam za 3-vratnega, sam za dva gozdarja, dve motorke, 40l nafte in malco je pa bol takratek.
Ko se presedeš je razlika očitna.
Svojga ne zamenjam za 3-vratnega, sam za dva gozdarja, dve motorke, 40l nafte in malco je pa bol takratek.
mi imamo mazdo bt 50 kesonarček za gozdarstvo smo prebil gumo naložli na kesonček pa smo bli za 1 uro nazaj na delovnem mestu.če bi mel enga kratkega pa tri vrata bi pa zaklučli delovni dan pa za šankom tuhtal gdo kako bi tisto gumo od trahtrja prpelal do vulkanizerja
zato ne govort kašn avto je za gozdno dejavnost tri vrata pa takratek dej neh butat 
zato ne govort kašn avto je za gozdno dejavnost tri vrata pa takratek dej neh butat 
Jah pick up ti pride prav samo v takih primerih.
Pa recmo, da ti nafta ne smrdi po celem avtu, če jo v prtljažniku prevažaš.
Jebiga, tud midva sva že kdaj prebila kako gumo. Pač sva prišla naslednji dan s prikolico, ter peljala k vulkanizerju.
Moj kolega, isto gozdar, prisega na Mazdin pick up, meni pa to ni všeč. Predolg je, pa zadaj prelahek za kaka brezpotja.
Jebiga, tud midva sva že kdaj prebila kako gumo. Pač sva prišla naslednji dan s prikolico, ter peljala k vulkanizerju.
Moj kolega, isto gozdar, prisega na Mazdin pick up, meni pa to ni všeč. Predolg je, pa zadaj prelahek za kaka brezpotja.
Jaz za gozdarstvo najbolj priporočam D110.
Prostoren, odličen na terenu, nima neke tapicerije da bi jo moral pazit pa še fanj zgleda.

Prostoren, odličen na terenu, nima neke tapicerije da bi jo moral pazit pa še fanj zgleda.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta