Izkušnje s servisi
Izkušnje s servisi
Nedavno sem imel slabo izkušnjo s servisom za Nissane - Krulc. Na mojem Patrolu se je pojavila težava na levi pesti. Avtomobil je bil redno serviseran na omenjenem servisu. Desna pesta je delovala normalno. Ko je bila leva pesta zamenjana, pa so se začele težave tudi z desno pesto. Ponovno sem se vrnil na servis, rekli so, da jo bo potrebno zamnjati in da so naredili, kar so lahko. Seveda ni bilo nič bolje, edina razlika je bila, da je imel avto 60 km več, tako da so ga dodobra preizkusili. V prtljažniku sem opazil, da se je na music boxu odtrgala žica, kar govori o tem, da je bil moj avto deležen poskočne vožnje in temelitega preizkusa.
Po tej izkušnji sem peljal avto na servis drugam. Ugotovili so, da je bila desna pesta narobe sestavljena in da so to uredili. Po tem posegu sem prevozil 5.000 km in vse deluje normalno (peste ni bilo potrebno menjati).
Tako bi vse lastnike Nisanov pozval k previdnosti
Po tej izkušnji sem peljal avto na servis drugam. Ugotovili so, da je bila desna pesta narobe sestavljena in da so to uredili. Po tem posegu sem prevozil 5.000 km in vse deluje normalno (peste ni bilo potrebno menjati).
Tako bi vse lastnike Nisanov pozval k previdnosti
Servis za nissane
Torej včeraj sem dobil avto. Vsem lastnikom Nissanov lahko z mirno vestjo priporočim servis TETRAMARK, Cesta v Gorice 10a, Ljubljana. Naredili so servis, menjali gumice končnikov, silent bloke zadaj in vse podmazali - avto se pelje čisto drugače.
Pa lep pozdrav
Pa lep pozdrav
Meni je za patrola stvari peskal en tip blizu Moravč. Za Feltne računa par jurjev. Dinitrol zaščito pa sem hotel da mi naredi Petrca na Fužinah pa mi je prijavil ceno 50 000 sit in gotovinski popust. 45 000 sit. .....sama jeza....konc....pol sem pa našel en servis pred škofjo loko, kjer so mi rekli da mi zaščitijo avto za 15 jurjev. Kar se mi zdi že bolj normalno.
Pike pa jaz sam popravljam. Greš v Max Meyer na fužinah in ti po naročilu zmešajo tako barvo kot jo imaš na avtu. S sabo imej le kos avta, da vidi barvo. Če pa hočeš ti naredijo tudi spray, kar te košta jurja več...
LP Ludwig
Pike pa jaz sam popravljam. Greš v Max Meyer na fužinah in ti po naročilu zmešajo tako barvo kot jo imaš na avtu. S sabo imej le kos avta, da vidi barvo. Če pa hočeš ti naredijo tudi spray, kar te košta jurja več...
LP Ludwig
God shave the queen...
ludwig napisal/-a:Meni je za patrola stvari peskal en tip blizu Moravč. Za Feltne računa par jurjev. Dinitrol zaščito pa sem hotel da mi naredi Petrca na Fužinah pa mi je prijavil ceno 50 000 sit in gotovinski popust. 45 000 sit. .....sama jeza....konc....pol sem pa našel en servis pred škofjo loko, kjer so mi rekli da mi zaščitijo avto za 15 jurjev. Kar se mi zdi že bolj normalno.
LP Ludwig
max meyer je zares cool zadeva za take stvari za peskanje in te stvari vam pa ugodno naredi tudi sančo na pšati pri šentjakobu
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 29 gostov