Na naši Vitari je sprednji bullbar prerjavel, tako da bo potrebno najti drugega, prav tako bo potrebno obnoviti stranske "stopnice".
Ima kdo kakšno varianto ali mojstra, kateri zna ali dela bullbare in stopnice. Ker kakšen Kogovšek je predrag.
Kako je sedaj z homologacijo tega, ker sem slišal, da bi naj baje od letos full težili na tehničnem za bullbare. Meni je na vitari vedno nekaj spraševal pa gledal, je pa vedno šlo skozi.
Vitara - stopnice&bullbar
Pozdrav
Jaz sem pravkar odmontiral bullbar z moje Grand vitare. Na tehničnem mi je rekel, da mi "ne sme" narediti tehnični, zato sem ga odstranil. Rekel pa mi je, da ga lahko homologiram, če imam račun o montaži bullbara. Je pa res, da se precej terencev vozi z bullbarom in ga zagotovo nimajo vpisanega na homologaciji. Nekega dne se bodo policaji z ukazom z vrha spravili nad terence in tudi na ta način polnili državni proračun.
Na tehničnem pravijo, da ti lahko policaj vzame registrske tablice, če nimaš vpisano v homologacijo.
LP
Jaz sem pravkar odmontiral bullbar z moje Grand vitare. Na tehničnem mi je rekel, da mi "ne sme" narediti tehnični, zato sem ga odstranil. Rekel pa mi je, da ga lahko homologiram, če imam račun o montaži bullbara. Je pa res, da se precej terencev vozi z bullbarom in ga zagotovo nimajo vpisanega na homologaciji. Nekega dne se bodo policaji z ukazom z vrha spravili nad terence in tudi na ta način polnili državni proračun.
Na tehničnem pravijo, da ti lahko policaj vzame registrske tablice, če nimaš vpisano v homologacijo.
LP
Pihnil sem ga za dva meseca. Marec 1998 bo.
Vrjetno si hotel povedati, da imaš za letniku 97 homologacijski kartonček kar je povsem možno saj so jih pri nas izdajali za nova ali uvožena vozila od leta 93 naprej. Vendar takrat jih na tehničnem pregledu niso zahtevali in jih je zato vsaj polovica kje izgubilo saj niso znali kaj naj z njimi.
Za vozila, ki so prvič registrirana v republiki slo. po omenjenem datumu naprej pa je obvezen pri tehničnem pregledu.
Vrjetno si hotel povedati, da imaš za letniku 97 homologacijski kartonček kar je povsem možno saj so jih pri nas izdajali za nova ali uvožena vozila od leta 93 naprej. Vendar takrat jih na tehničnem pregledu niso zahtevali in jih je zato vsaj polovica kje izgubilo saj niso znali kaj naj z njimi.
Za vozila, ki so prvič registrirana v republiki slo. po omenjenem datumu naprej pa je obvezen pri tehničnem pregledu.
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Ne, težava je bila da ga ni bilo nikjer (niti pri prvem lastniku niti pri dealerju niti kje drugje) in ko smo 2000 delali predelavo (dosti časa pred emrvl, e-upravo in podobnimi cukrčki) je bilo nemogoče dobiti homolgacijo drugače kot da sem plačal 45k SIT uvozniku. PJM!mahvan napisal/-a:Verjetno si hotel povedati, da imaš za letniku 97 homologacijski kartonček kar je povsem možno saj so jih pri nas izdajali za nova ali uvožena vozila od leta 93 naprej.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti