jeep wrangler
jeep wrangler
a kdo pozna to vozilo?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=502975
a mi lahko kdo pove kaj več o wranglerjih?
a imajo original vsi balešte?
kateri nodeli so bili katero leto.....
kolko predelav je potrebnih za off road (hard)?
hvala
hvala
A ni malo drag za hard?
Pa pri tvojem poskakovanju
bosta s sovoznikom ne le vsa v modricah, še vsak svoj airbag bosta v faco dobila
Očitno se ti je pa tvoj Suzuki res zameril....
Miran
bosta s sovoznikom ne le vsa v modricah, še vsak svoj airbag bosta v faco dobila
Miran
Nazadnje spremenil miran, dne Sr Maj 24, 2006 9:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Re: jeep wrangler
Matej napisal/-a:a kdo pozna to vozilo?
hvala
A nisi pred kratkim reku da se ti hard ne dopade? Al te je na obali u soboto zastruplo z hardam al kaj??
Drgač ti pa glede wranglerja nemorem neč pomagat. Bosta marolt in kdo drug (postonjčan kje si??) povedala več... V vsakem primeru precej dražji spaš od samuraja.
miran napisal/-a:A ni malo drag za hard?
bosta s sovoznikom ne le vsa v modricah, še vsak svoj airbag bosta v faco dobila![]()
Miran
prav imaš miran samuraja ne morem niti vidit več
komaj čakam da se ga znebim.
wranglerja pa bom verjetno kupu original in ga nato predelal mislim da bo ceneje.

-
ča-skartami
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
-
RangeRover
Matej napisal/-a:RangeRover napisal/-a:Hja terenec je tudi avto in je treba temu primerno z njim tudi delat. .....
zame mora bit avto neuničlji oz. težko uničljiv
ne pa tako kot samurai, da so moral iz zadnjuh 3 dirk oz srečanj na štop
Pomoje z wranglerjom nebos resu problema. Najbujse da se lotis stimat kaki avto recimo wrangler - unmimog. Pomoje se najmanj moznosti za lomit. Ceprav nic ni neunicljivega in z tezko nogo in brez obcutka zlomis se nevemkakšnega predelanega terenca. Pomoje da ostani na samuraji sam malo bolj nezno z njim... Ko bos meu puhno glavo sraufanja dobis tudi ta obcutek. To lahko povem iz lastne koze.
-
RangeRover
Neuničljive zadeve pa se bojim da ne boš dobil, ker je ni. Vedno je potreben občutek, pa če gre za hard al pa za vožnjo do trgovine. Če pa tega občutka ni, potem lahko tudi kamjon zlomiš. Luknje kot si jih vozil z samurajem bodo premale, zato boš šel v večje in je zgodba ista. KAmjon zlomljen. Sicer bi pa jaz dizla. V8 že fajn poka grmi in oh in sploh, je pa v vodi tudi hitro konec zgodbe..
lp
lp
- marolt 4x4
- Kontakt:
miran napisal/-a:Marolt:
kaj Argota bi Matej tudi uspel polomit?
LP Miran
Mislim da ni avta, ki ga nebi uspel zlomit.
Glede bencinarja in vode, je pa vse stvar obdelave motorja. Meni ga v vodi nikdar ne zalije. Pa upam da tudi plavga Cherokee-ja 4.0 iz Tolmina ne več.

Matej napisal/-a:Nebivedu napisal/-a:Matej napisal/-a:nogoče pa ima SV kakšen tank za prodat??![]()
sam pol bo treba spet pravilnik spremenit
A pa misliš da s tankom ne bo stroškov?
Za moje pojme bo najmanjši tstrošek gorivo.
sej niso problem stroški
problem je da je avto od dirke do dirke na dvigalu in se šraufa.
Potem pa malo bolj z glavo vozi. Nekatere dirke se da zmagat tudi z pametno vožnjo in ne vsega počet na silo. S težko nogo pri avtu ne prideš nikamor. Sem mel zarad te težke noge 2x v treh mesecih totalko - obakrat avto čist uničen, meni nič, potem sem se pa umiril in zdej imam mir.
Pred EUR sem bil SIT!
-
šeruki 4,0
- Kraj: Tolmin
- marolt 4x4
- Kontakt:
šeruki 4,0 napisal/-a:Tudi plavga cherokee- ja ne zalije več sploh pa od danes ne več ker ima tudi šnorkelj .Sem se vozil po reki Soči in je na določenih predelih zaradi močnega toka voda presegala prednji pokrov motorja.Zdaj se bojim za računalnik.
Em samo opozorilo
Vsak poseg v recne struge, potoki, itd je baje teba prijavit (to vklucuje tudi voznjo z vozilom), ker kao pod prodom, ipd ribice odlagajo svoj zarod
Žalostno vendar resnično
SNEG, SNEG IN ŠEENKRAT SNEG!
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov
lahko da je to krivo?