LP
Navijanje Samuraja
bi ti znal gec kaj več povedat kar se tiče performans...najbolj ugodna varianta za pridet do 100 KM je verjetno kr motor od swifta,ampak pol bož težko po kakem terenu ril,ker je motor TOP-end-torej moč na visokih obratih...za hitrostne pa je majka...če pa rabiš za na teren,imaš 1,6 8 ventilsko mašino,ki gre z manjšimi predelavami noter...maš sam ene par konjev več,sam v navoru se pa pozna...
daneb napisal/-a:ferarist, hvala Ti za nasvete. Samo jaz ne bi rad posegal tako rigorozno, da bi menjal motor. Mislil sem, da bi po predpisih nastavil predvžig ( ne vem koliko ga mora imeti ) ali kaj podobnega. Ali ima original Samuraj mogoče kakšno blokado na motorju?![]()
LP
s takimi malenkostmi ne boš pridobil skoraj nič
če hočes da se bo kaj poznalo moraš vsaj nižat glavo, zamenjat odnično gred in polirat kanale, pa uplinjač menjat.
vedi pa da je ceneje menjat motor.
za več informacij me lahko pokličeš: 051 690 421
-
muds_spirit
- Kraj: brkini
Matej napisal/-a:daneb napisal/-a:ferarist, hvala Ti za nasvete. Samo jaz ne bi rad posegal tako rigorozno, da bi menjal motor. Mislil sem, da bi po predpisih nastavil predvžig ( ne vem koliko ga mora imeti ) ali kaj podobnega. Ali ima original Samuraj mogoče kakšno blokado na motorju?![]()
LP
če hočes da se bo kaj poznalo moraš vsaj nižat glavo, zamenjat odnično gred in polirat kanale, pa uplinjač menjat.
matej ma niso vsi norci kot midva ki dober original motor vrževa stran in pol se ve kaj dela kot noro.13gti je zakon sam lahko nogo je treba met na softu ker????????????????' bo povedau matej njega je več stalo kot mene
muds_spirit napisal/-a:Matej napisal/-a:daneb napisal/-a:ferarist, hvala Ti za nasvete. Samo jaz ne bi rad posegal tako rigorozno, da bi menjal motor. Mislil sem, da bi po predpisih nastavil predvžig ( ne vem koliko ga mora imeti ) ali kaj podobnega. Ali ima original Samuraj mogoče kakšno blokado na motorju?![]()
LP
matej ma niso vsi norci kot midva ki dober original motor vrževa stran in pol se ve kaj dela kot noro.13gti je zakon sam lahko nogo je treba met na softu ker????????????????' bo povedau matej njega je več stalo kot mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
deneb
sej če imaš močno zmakjen vžig se ti bo že to da ga pravilno nastaviš poznalo za cca 1 KM

Matej, jaz na servise ne vozim rad svojega vozila sem bolj pristaš ,da kar lahko sam narediš imaš boljši občutek in še veselje zraven. Šel sem k prijatelju, ki ima stroboskop in sva pogledala kako je z predvžigom in oba ugotovila, da je 8 stupinj premalo, ko sva ga nastavila na 12 stopinj je pa stvar čisto drugačna avto je veliko bolj živahen in poskočen.
LP
LP
Veliko užitkov z Vašimi igračami Vam želim.
daneb napisal/-a:Matej, jaz na servise ne vozim rad svojega vozila sem bolj pristaš ,da kar lahko sam narediš imaš boljši občutek in še veselje zraven. Šel sem k prijatelju, ki ima stroboskop in sva pogledala kako je z predvžigom in oba ugotovila, da je 8 stupinj premalo, ko sva ga nastavila na 12 stopinj je pa stvar čisto drugačna avto je veliko bolj živahen in poskočen.![]()
LP
kr neki
lepo da si povečal moč tvojga samuraja iz 40 na 60 KM

Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov