knigca od pajerota l.92
knigca od pajerota l.92
pozdrav!
ali ma mogoče kdo doma knjigo z navodili od pajerota l.92 da mi pove kaj pomeni na števcu spodnja desna oranžna lučka.
hvala
ali ma mogoče kdo doma knjigo z navodili od pajerota l.92 da mi pove kaj pomeni na števcu spodnja desna oranžna lučka.
hvala
čiro napisal/-a:knjižica je, po mojem bi bilo najlažje da jo posodim nekomu,ki zna to spravit na računalnik in je to potem za vse,ali pa jo kopira za več hkrati.
ima kdo možnosti to spravit na pdf
Sej sem napisal, da bom to naredil.
Poskeniram -> dam v PDF -> dam na svoj server, da lahko vsi download-ajo.
Jutri sem v LJ, lahko se dobiva in zadevo speljemo.
LP
JohnyR napisal/-a:čiro napisal/-a:knjižica je, po mojem bi bilo najlažje da jo posodim nekomu,ki zna to spravit na računalnik in je to potem za vse,ali pa jo kopira za več hkrati.
LP
monaco napisal/-a:JohnyR napisal/-a:čiro napisal/-a:knjižica je, po mojem bi bilo najlažje da jo posodim nekomu,ki zna to spravit na računalnik in je to potem za vse,ali pa jo kopira za več hkrati.
LP
Ne vem kaj si hotel s tem povedat, ampak jst še nisem dobil knjižice, zato je tudi ne morem digitalizirat.
Dejte ljudje, sej menda ni samo en uporabnik foruma, ki ima knjižico za Pajerota.
Knjigica se pravkar nalaga na strežnik. Žal je v malo nerodnem formatu (.tiff po layerjih za vsako stran), toda zaenkrat bo moralo bit ok. Branko je žal uporabljal Microsuxova orodja in ni imel boljše opcije. Vsa čast, da se mu je sploh dalo vse to skenirat! Ko bom ugotovil kako to spravit v en .pdf (ne da bi za to potreboval dva popoldneva) bom naložil še to!
Trenutno je na voljo TUKAJ
Trenutno je na voljo TUKAJ
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Cap in 5 gostov
kako bo v pdf-ju zgledalo in če mi bo uspelo link tu prlepit