damjan.kunc napisal/-a:Zanima me tudi,kako težko prikolico lahko vozim z B kategorijo?Avto ima NDM 2830 kg.
damjan.kunc napisal/-a:Danes sem dobil malo slab občutek-na mojem L 200 malo drsi sklopka!Ali se zadeva kaj nastavlja?Ali je potrebno menjati komplet,ali samo lamelo?Kje najugodneje kupiti sklopko za L 200?Kje jo zamenjati?![]()
damjan.kunc napisal/-a:Pozdravljeni,izgleda,da forum končno spet dela!Super!Imam novo vozilo in sicer Mitsubishi L 200,letnik 2000.Kupil sem ga od prvega lastnika in ima prevoženih 160000 kilometrov.Ima vso opremo in je zelo solidno ohranjen in brez rje.Registriran je kot tovorno vozilo in ima nosilnost 1100 kg.Sprašujem vas,če je možno nosilnost zmanjšati,da bi bila pod 1000 kg?Zanima me tudi,kako težko prikolico lahko vozim z B kategorijo?Avto ima NDM 2830 kg.Kakšno motorno olje priporočate za ta motor?Sedaj sem dal notri olje Comma 10 W 40 po priporočilu prodajalca.Ta motor ima predpisano menjavo na 7500 km.Je to potrebno?Moram še na kaj paziti pri tem avtu?Kupil sem gume General Grabber AT in sem z njimi zelo zadovoljen.Dimenzije so 31x10.50x15.Je pa malo podhranjen,ker ima le 100 km!Več prihodnjič![]()
![]()
![]()
![]()
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost