Spoštovani,
Ali mogoče kdo pozna kakšnega lastnika Toyote HZJ 78 v Sloveniji. Nekaj imam ogledanega rabljenega v Nemčiji in me malo zanima mnenje. Pač vsi vemo da naj bi ta avto spadal med "HARD" terence.
Oziroma če ima kdo iz foruma kakšne izkušnje glede tega avta. Seveda bi avto zrihtal za "Pesek".
Avto ima motor 4.2 dizl 133 HP (No sej drugega motorja tko al tko ne dajejo notr:):)).
Hvala in lep pozdrav
TOYOTA HZJ 78
-
tom cruiser
- Kontakt:
Toyoto HZJ 78 je vozil par, ki je potoval lansko leto od severa do juga amerike. Mislim, da sta jo po koncu poti prodajala (mogoce jo pa tudi se vedno imata)
http://www.severjug.si/si/o/avtu/
kontakti so na zgornji spletni strani.
Tomaz
http://www.severjug.si/si/o/avtu/
kontakti so na zgornji spletni strani.
Tomaz
He who dares, wins (Del Boy)
Re: TOYOTA HZJ 78
Drobez napisal/-a:Avto ima motor 4.2 dizl 133 HP (No sej drugega motorja tko al tko ne dajejo notr:):)).
No tole ne bo čisto držalo, vsi imajo 4.2 dizel, razlikujejo pa se po tem ali imajo turbino(110kw) ali pa so brez (96kw).
tom cruiser napisal/-a:Toyoto HZJ 78 je vozil par, ki je potoval lansko leto od severa do juga amerike. Mislim, da sta jo po koncu poti prodajala (mogoce jo pa tudi se vedno imata)
Avto je odkupil Tom, ki ga je potem nekaj časa prodajal ... trenutno ga ni več v njegovi ponudbi, takoda se je najbrž prodal.
Teh avtov je bilo zelo malo v Sloveniji, eno je med drugim imel tudi Miran Stanovnik.
O avtu se da povedati ogromno. Minusov je zelo malo, plusov je zelo veliko. Minusi gredo predvsem na račun udobja in potovalne hitrosti. Plusov raje ne bi našteval ... jih je preveč
Zelo hvaležen avto za predelave, notranjost se da z lahkoto predelati v bivalnik.
Glede na to, da imamo doma kratko Landcruiserco, smo se ob nakupu večjega avto malo ozirali tudi po tej, a smo potem odličili za HDJ80.
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
2 navigator,
Res je da imajo tudi turbine, samo kot sem jaz zasledil so v originalu delali samo dizl in so potem naknadno ugrajevali turbino (mogoč se motim).
Ja to sem pa opazil da so opreme zelo različne, seveda bi jo bilo najbolje dobiti z klimo in blokadami.
2 Tim
Seveda z veseljem bi se dobil na "čveku". Ta teden sem odsoten, naslednji teden pa se lahko vidiva. Jaz sem iz Ljubljane ampak se lahko prilagajam.
lp
Res je da imajo tudi turbine, samo kot sem jaz zasledil so v originalu delali samo dizl in so potem naknadno ugrajevali turbino (mogoč se motim).
Ja to sem pa opazil da so opreme zelo različne, seveda bi jo bilo najbolje dobiti z klimo in blokadami.
2 Tim
Seveda z veseljem bi se dobil na "čveku". Ta teden sem odsoten, naslednji teden pa se lahko vidiva. Jaz sem iz Ljubljane ampak se lahko prilagajam.
lp
Par ki je Hzj78 vozil po Panamericani jo na avtonet prodaja za 84.000 eur. ...Že par mesecev... Predelave avta in oprema izgleda super... Ampak tudi super precenjeno, sploh za prave avanturiste, ki verjetno ne rabijo vseh predelav, ki niso nujne (sem vprašala tudi strokovnjake za predelave). Vsaj osebno ugotavljam, da raje uvozit v tem trenutku (z vsemi navitimi cenami za stara vozila in tudi provizijami posrednikov, da poskrbijo za uvoz), cena tega avta na avtonet enostavno ne gre skozi...
jao jao, zdej vidim, da je tale thread super star...
MiaT napisal/-a:Par ki je Hzj78 vozil po Panamericani jo na avtonet prodaja za 84.000 eur. ...Že par mesecev... Predelave avta in oprema izgleda super... Ampak tudi super precenjeno, sploh za prave avanturiste, ki verjetno ne rabijo vseh predelav, ki niso nujne (sem vprašala tudi strokovnjake za predelave). Vsaj osebno ugotavljam, da raje uvozit v tem trenutku (z vsemi navitimi cenami za stara vozila in tudi provizijami posrednikov, da poskrbijo za uvoz), cena tega avta na avtonet enostavno ne gre skozi...
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 13 gostov