bliža se trenutek, ko bom moral narediti veliki servis na mojem L 200 pri 180000 km. Menjati bo treba vsa jermena, napenjalce, vodno črpalko in verjetno še kaj !??? Zanima me, če mi kdo lahko svetuje, kje kupiti material in kje je kakšen dober mehanik za ta avto?
servis
-
damjan.kunc
servis
Pozdravljeni,
bliža se trenutek, ko bom moral narediti veliki servis na mojem L 200 pri 180000 km. Menjati bo treba vsa jermena, napenjalce, vodno črpalko in verjetno še kaj !??? Zanima me, če mi kdo lahko svetuje, kje kupiti material in kje je kakšen dober mehanik za ta avto?
-
damjan.kunc
za japonske avte nevem. Vem pa da ena Nemška firma (ne spovnem se že ktira in kaj točno proizvaja) dela kose za VW in pod drugim imenom prodaja kot kopijo. Cena pa je bistveno nižja. Pri nas mehaniki kupujejo samo kopije in se obnese. to govorim za dele, pri jermenu pa nimaš kej šparat.
pr nas je ena trgovina z avto deli in se mi zdi (ampak ne me uzet za besedo ker nism 100%) da prodaja jermene od championa in kakor vem ni z njimi problemov
pr nas je ena trgovina z avto deli in se mi zdi (ampak ne me uzet za besedo ker nism 100%) da prodaja jermene od championa in kakor vem ni z njimi problemov
-
damjan.kunc
-
damjan.kunc
Hehe. Ja sem. Maš KR registracijo na L200?
Nism zihr kdo si.
Frenka bi mogu uprašat. Mogoče bi ker ni fur zdej pa ima čas.
Nism zihr kdo si.
Frenka bi mogu uprašat. Mogoče bi ker ni fur zdej pa ima čas.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
-
damjan.kunc
Aha pol pa vem kdo si.
Ja vrjetno bi znal ja.
Evo cifro: 041/728-807
Pa kok za boga si vedu kdo sem?
Ja vrjetno bi znal ja.
Evo cifro: 041/728-807
Pa kok za boga si vedu kdo sem?
Land Rovers are like women:
-
damjan.kunc
-
damjan.kunc
damjan.kunc napisal/-a:to trco : kakšne reference ima ta Bojan?![]()
in kje se nahaja?
servisira veliko LR jov klub ljubljana obvlada vse od motorja do menjalnika in podvozja zelo kvaliteten in poceni znancu je tudi servisiral L200 in kasneje LC 95 še prej dolgi galoper za v tunizijo meni pa pajerota ....nahaja se pa v nadgorici vas med črnučami in šentjakobom pri ljubljani
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti