Situacij kot so na slikah par prispevkov višje, bo mogoče dve, tri, štiri v dnevu.
Z nekaj taktike se da tudi kaj preprečit.
Se pa, kot Mamut pravi, razmere precej spremenijo, ko se ulije dež in gre avto po kolesnicah, neglede na to, kaj delaš.
Zato so obvezne MT gume.
Romi vozi BF Goodrich MT tako na nivi kot na patrolu. Če kje ne gre, se povitla.
Če kdo čez kak del ne more, ga Romi ali kdo drug od nas potegne ali povitla.
Torej BFG MT ali kaj podobnega bo ok.
Če se bo avto večkrat uporabljal za taka potovanja, sploh če je bolj naložen(več potnikov), je vsekakor smiselno razmislit o dvigu.
TomasAquinass, pokliči me, če te še zanima, po telefonu bo lažje razčistit.
Ne vemo niti, koliko je izkušenj z vožnjo po terenu, koliko oseb bi bilo v avtu, ter konec koncev koliko ti je škoda avta.
Lahko se zgodi, da bo kakšna plastika prišla domov v prtljažniku.
Če je Miran v puščavi trgal zadnji odbijač, ga boš verjetno tudi ti.
Torej če ne bo konec sveta, ko bo avto dobil par prask in kakšno odpadlo plastiko, potem ja, bo šlo.
Drugače (letošnje) karpate pozabi.
Zna se pa zgodit, da bo prihodnje leto ali 2018 bolj turistična skupina, tako kot je bila recimo 2013
Tudi jaz sem imel namen na patrolu doma pustit plastike zadnjega odbijača, ker so skoraj odpadle že doma po kratkem testu.
Aja, ko ravno pišem,
sicer bo sezona verjetno že mimo, pa za vsak slučaj; teh rož se ne bomo dotikali, ker so strupene. Povzročajo neke vrste opekline al nekaj takega, ne vem več točno.

Niva 240D l. 93, OM616 motor, Kobra 215R15, ZF servo, rock crawler TC
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola