Vabilo na tekmovanje v off road-u
Vabilo na tekmovanje v off road-u
Društvo ljubiteljev terenskih vozil A.R.O. prireja v soboto 13.05.2006 tekmovanje v off road-u v spretnostni preizkušnji in soft trial, ki šteje za Državno prvenstvo republike Slovenije.
Program prireditve:
- 8.00 – 8.30 prihod in sprejemanje prijav tekmovalcev
- 8.30 – 9.00 brefing (poskusna vožnja po tekmovalni progi) za tekmovalce
- 9.00 pričetek tekmovanja
- 11.00 – 12.00 kosilo
- 14.00 predviden zaključek tekmovanja
- 15.00 razglasitev rezultatov in podelitev pokalov
- 16.00 zaključek prireditve
Prijavnina: 7.000 (v prijavnino je vključena tudi malica)
Tekmovanje se bo odvijalo v Gornji Radgoni na sejmišču.
Lepo vabljeni vsi ljubitelji terenskih vozil.
Društvo A.R.O.
Program prireditve:
- 8.00 – 8.30 prihod in sprejemanje prijav tekmovalcev
- 8.30 – 9.00 brefing (poskusna vožnja po tekmovalni progi) za tekmovalce
- 9.00 pričetek tekmovanja
- 11.00 – 12.00 kosilo
- 14.00 predviden zaključek tekmovanja
- 15.00 razglasitev rezultatov in podelitev pokalov
- 16.00 zaključek prireditve
Prijavnina: 7.000 (v prijavnino je vključena tudi malica)
Tekmovanje se bo odvijalo v Gornji Radgoni na sejmišču.
Lepo vabljeni vsi ljubitelji terenskih vozil.
Društvo A.R.O.
-
Mud`s spirit racing team
- Kraj: Kjer je Blato doma 45.30`10.03N 13.37`52.20E
- Kontakt:
Kaj šteje za državno prvenstvo? ta dirka??? ja ampak za državno prvenstvo republike Culukafrije. (Miran kje ti pridejo te ideje, zakon si)
Uradni termin AROta za DP je 2,3 September in JCP 13-14 Maja, zato mislim da prireditev AROta ne bo šteje za DP.
Bomo vidli.........
P.S.
Pripomba za člane ORC A.R.O.
Fantje, kako lahko se udeležite dirke za DP z takimi gumami. Namreč za tiste ki niste videli Lada Niva ki je tekmovala v Slov. Bistrici za ORC A.R.O. je montirala gume SAVA ESKIMO S2
Saj zastopim da gume so velik strošek ampak ovirat prireditev (in sploh ni bilo blata............
pomislite da bi deževalo) ni pošteno.....
To sem napisal ne da bi zalil člane kluba ARO ampak ker LADA je ZAKON in tega si ne zasluži.....
Uradni termin AROta za DP je 2,3 September in JCP 13-14 Maja, zato mislim da prireditev AROta ne bo šteje za DP.
Bomo vidli.........
P.S.
Pripomba za člane ORC A.R.O.
Fantje, kako lahko se udeležite dirke za DP z takimi gumami. Namreč za tiste ki niste videli Lada Niva ki je tekmovala v Slov. Bistrici za ORC A.R.O. je montirala gume SAVA ESKIMO S2
Saj zastopim da gume so velik strošek ampak ovirat prireditev (in sploh ni bilo blata............
pomislite da bi deževalo) ni pošteno.....
To sem napisal ne da bi zalil člane kluba ARO ampak ker LADA je ZAKON in tega si ne zasluži.....
The best off road club 2006
Mud`s spirit racing team napisal/-a:Lada Niva ki je tekmovala v Slov. Bistrici za ORC A.R.O. je montirala gume SAVA ESKIMO S2
Saj zastopim da gume so velik strošek ampak ovirat prireditev (in sploh ni bilo blata............pomislite da bi deževalo) ni pošteno.....
Za info, zimske gume z lamelami imajo po suhi ilovici in zemlji boljši oprijem kot kramparice, za blato pa so seveda slabše, ker se takoj zapacajo.
Me ni bilo tam, pa kaj je niva res ovirala? To pa skor nebi mogel verjet
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Miran in ostali malo kulture prosim.
Komu manjka kulture? Nam, ki stojimo kot bebci pred (oprosti, ampak kulturneje se ne morem izraziti) butasto informacijo o dveh dirkah za DP na isti dan, ali vam (njim), ki se nekaj dogovarjate (jo) (o tem imate(jo) sicer vso pravico) a objavite nekaj povsem drugega. Čakajte malo. Kaj tako se dela DP? Za šankom? Pa tudi, če ste (so) se o tem pogovarjali za šankom, bi si lahko Jože, ki je
en dan po tem dogovarjanju objavil to novico, vzel par minut časa in nam nekulturnim blatoljubcem vsaj še eno vrstico pripisal, kot češ, da se bosta tekmi združili ali kaj podobnega. In vse bi bilo v redu.Objavljeno: Ned Apr 02, 2006 7:44 pm Naslov sporočila: Vabilo na tekmovanje v off road-u
In mimogrede: kaj gledalci se bodo pa na pol prerezali: ena polovica (leva ali desna?) na softu, druga na hardu? Ali bosta soft in spretnostna popestritev kakšne druge sejemske prireditve? Na čigav rovaš?
L še iz stare dunajske šole P Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
-
Mud`s spirit racing team
- Kontakt:
-
Mud`s spirit racing team
- Kontakt:
Nebivedu napisal/-a:Ni bila samo niva - tudi en samuraj in ena vitara so ostali v tistem blatu(feroza pa nobena).
Samurai od Ooobale je ostal v blatu po dirki na unem placu kjer smo se vsi obračali (saj smo jo, ker je bila ženska za volanom, vlekli mi ven). Vitara pa zaradi okvare in druga niva tudi zaradi okvare in ne zaradi gum.......
-
Mud`s spirit racing team
- Kontakt:
in še eno vprašanje, če nekdo hoče vozit Hard, Soft in hitrostno z dvemi vozili ali kot se je osebno zgodilo z enim jeepom lani na Pohorju!!!!! Kako bomo to izvedli????????
Fantje, to je DP, nekdo resno jemlje te prireditve. Prosim vas, zakaj delaste take brezvezne napake? Gre za resnost in ne za šalo....
Saj smo vsi odrasli in razmišljamo. To so koraki nazaj, tega slovenski off road ne potrebuje.
Fantje, to je DP, nekdo resno jemlje te prireditve. Prosim vas, zakaj delaste take brezvezne napake? Gre za resnost in ne za šalo....
Saj smo vsi odrasli in razmišljamo. To so koraki nazaj, tega slovenski off road ne potrebuje.

-
Mud`s spirit racing team
- Kontakt:
Pozdravljeni!
Zopet se oglašam in se opravičujem vsem tistim, ki se čutijo prizadete, še posebno gospod Miran. Objavil sem le vabilo na DP, ki mi ga je posredoval predsednik društva A.R.O. Ta tekma je bila sprejeta v sodelovanju z JCP, bom pa sedaj poskušal razložiti, seveda če mi bo uspelo, če ne, me boste sigurno linčali. Kot sem jaz obveščen, bo spretnostno in soft preizkušnjo izvedelo društvo A.R.O. v soboto, 13.05.2006, hard pa JCP v nedeljo, 14.05.2006. Za hard točno kje bo še ne vem, za drugo pa sem že napisal, da bo v Gor. Radgoni na prostoru sejmišča, kjer nam dajo prostor za izvedbo te tekme. O tekmovanju je že bilo povedano na 1.skupščini, tako, da kakega dogovarjanja za šankom sploh ni bilo g. Miran. Je pa res, da bi ta dogodek lahko dodali k srečanju JCP, vendar zakaj ne, pa ne vem. Bo pa to tekmovanje res v sklopu tridnevnega AVTOSHOWA, kjer bo vseslovensko srečanje avtomobilistov, motoristov, oldtajmerjev, itd......, verjetno bo zanimivo, tako, da tekma ni namenjena ne vem kakšni popestritvi, ker bo popestritve tudi brez naše tekme zadosti. Osebno pa mislim, zakaj si pa tekme ne bi ogledalo več ljudi, saj tu v Prekmurju so takšne tekme redke ali pa jih sploh ni. Toliko o tekmovanju.
Glede naše LADE NIVE, dalo bi se to progo odpeljati tudi s temi gumami, vendar je zelo dosti odvisno od šoferja, se je pa našemu mlademu šoferju pač zalomilo. Se pa strinjam z vami, da je LADA NIVA dober terenec z zelo dobrimi terenskimi sposobnostmi, dobro obuta in seveda v rokah dobrega šoferja.
Pa še eno opozorilo. Kot vidim pri datumih prireditev za DP je tudi naše društvo A.R.O. vpisano za DP 2.in 3.septembra, vendar je že na skupščini bilo to tekmovanje pod vprašajem,saj smo tam zelo omejeni na prostor, tako, da DP tam ne moremo izvesti, bo pa srečanje vseh ljubiteljev OFF ROAD-a v soboto, 2. septembra 2006, tako kot vsako leto s kakšnim tekmovanjem za popestritev srečanja.
P.S. Gospod Miran, osebno vas ne poznam, sem pa prebral dosti vaših prispevkov in po teh prispevkih se mi ne zdite tako
kot v odgovoru na mojo objavo, zato mi prosim oprostite, saj smo v pripravi tekme še v fazi rasti,
Vi pa nam že na takoj na začetku polomite noge.
Sedaj sem se na veliko razpisal, tako, da bodo mogoče spet kritike, ker je sporočilo predolgo.
LP Jože.
Zopet se oglašam in se opravičujem vsem tistim, ki se čutijo prizadete, še posebno gospod Miran. Objavil sem le vabilo na DP, ki mi ga je posredoval predsednik društva A.R.O. Ta tekma je bila sprejeta v sodelovanju z JCP, bom pa sedaj poskušal razložiti, seveda če mi bo uspelo, če ne, me boste sigurno linčali. Kot sem jaz obveščen, bo spretnostno in soft preizkušnjo izvedelo društvo A.R.O. v soboto, 13.05.2006, hard pa JCP v nedeljo, 14.05.2006. Za hard točno kje bo še ne vem, za drugo pa sem že napisal, da bo v Gor. Radgoni na prostoru sejmišča, kjer nam dajo prostor za izvedbo te tekme. O tekmovanju je že bilo povedano na 1.skupščini, tako, da kakega dogovarjanja za šankom sploh ni bilo g. Miran. Je pa res, da bi ta dogodek lahko dodali k srečanju JCP, vendar zakaj ne, pa ne vem. Bo pa to tekmovanje res v sklopu tridnevnega AVTOSHOWA, kjer bo vseslovensko srečanje avtomobilistov, motoristov, oldtajmerjev, itd......, verjetno bo zanimivo, tako, da tekma ni namenjena ne vem kakšni popestritvi, ker bo popestritve tudi brez naše tekme zadosti. Osebno pa mislim, zakaj si pa tekme ne bi ogledalo več ljudi, saj tu v Prekmurju so takšne tekme redke ali pa jih sploh ni. Toliko o tekmovanju.
Glede naše LADE NIVE, dalo bi se to progo odpeljati tudi s temi gumami, vendar je zelo dosti odvisno od šoferja, se je pa našemu mlademu šoferju pač zalomilo. Se pa strinjam z vami, da je LADA NIVA dober terenec z zelo dobrimi terenskimi sposobnostmi, dobro obuta in seveda v rokah dobrega šoferja.
Pa še eno opozorilo. Kot vidim pri datumih prireditev za DP je tudi naše društvo A.R.O. vpisano za DP 2.in 3.septembra, vendar je že na skupščini bilo to tekmovanje pod vprašajem,saj smo tam zelo omejeni na prostor, tako, da DP tam ne moremo izvesti, bo pa srečanje vseh ljubiteljev OFF ROAD-a v soboto, 2. septembra 2006, tako kot vsako leto s kakšnim tekmovanjem za popestritev srečanja.
P.S. Gospod Miran, osebno vas ne poznam, sem pa prebral dosti vaših prispevkov in po teh prispevkih se mi ne zdite tako
kot v odgovoru na mojo objavo, zato mi prosim oprostite, saj smo v pripravi tekme še v fazi rasti,
Vi pa nam že na takoj na začetku polomite noge.
Sedaj sem se na veliko razpisal, tako, da bodo mogoče spet kritike, ker je sporočilo predolgo.
LP Jože.
Jože:
Jasno da sem
, saj se ponosno imam za človeka z obilico pravoverne gorenjske krvi. Ne samo da sem
, tudi precej ohrn (=skop) sem
Nobenemu ne lomim ne nog niti reber ali česa drugega, ampak
ponavljam: ali bi bilo tako hudo že v prvem obvestilu napisati, kaj ste (so) se mimo dogovorjenega in objavljenega urnika letošnjih tekem za DP dogovorili? In nas vse ostale blatoljubce obvestili o tem. In nobene hude krvi ne bi bilo. Saj smo konec koncev tudi mi ostali ljudje. In ne nazadnje tudi nekaj plačamo za organizacijo oz. pravico udeležbe na tekmi.
Še dobro, da
ne smatram kot žalitev. Če se prav spomnim, še nobenega nisem žalil in niti slučajno ne bi dovolil komu drugemu, da bi me žalil. In tudi duhovnik niti slučajno nisem, tako, da mi "gospod", vsaj v naših ofrodarskih krogih, kar precej smrdi.
Pa kolega Jože, prejmi prav lep pokončen pozdrav
Miran
Jasno da sem
, saj se ponosno imam za človeka z obilico pravoverne gorenjske krvi. Ne samo da sem
, tudi precej ohrn (=skop) sem Nobenemu ne lomim ne nog niti reber ali česa drugega, ampak
ponavljam: ali bi bilo tako hudo že v prvem obvestilu napisati, kaj ste (so) se mimo dogovorjenega in objavljenega urnika letošnjih tekem za DP dogovorili? In nas vse ostale blatoljubce obvestili o tem. In nobene hude krvi ne bi bilo. Saj smo konec koncev tudi mi ostali ljudje. In ne nazadnje tudi nekaj plačamo za organizacijo oz. pravico udeležbe na tekmi.
Še dobro, da
ne smatram kot žalitev. Če se prav spomnim, še nobenega nisem žalil in niti slučajno ne bi dovolil komu drugemu, da bi me žalil. In tudi duhovnik niti slučajno nisem, tako, da mi "gospod", vsaj v naših ofrodarskih krogih, kar precej smrdi.
Pa kolega Jože, prejmi prav lep pokončen pozdrav
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
-
Mud`s spirit racing team
- Kontakt:
a bo poleg startnine treba placat se prostor
http://www.avtoforumpomurje.mojforum.si ... ut642.html
http://www.avtoforumpomurje.mojforum.si ... ut642.html
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov

.......samo tako napej....vidiš da ni težko....