"Tečaj" road-booka
"Tečaj" road-booka
Ker je kar nekaj off roaderjev pripravljenih iti na tekmo v Pazin, cca 100 km road booka, niso pa še vozili po road booku, bomo v nedeljo 21.3.04, prepeljali road book iz moravč do velike planine, da vidimo vsi, vsaj približno, kako to zgleda. Proge je cca 70 km, road book pa so risali člani KLRS in je precej dobro narejen. Pohvala obenem pa tudi zahvala vsem, ki ste se trudili z risanjem.
Kogar to zanima, naj se potrdi tukaj, da vem koliko kopij naredit. ZAdeva je brezplačna. Itak. Kdor ima tripmaster je super, ostali pa glejte, da vam bo delal vsaj števec za km. Kdor ima neserijske gume, naj pred vožnjo stestira koliko mu km števec laže.
Primerno za vsa vozila. Za bodoče tekmovalce in tudi za izletnike, ki jih zanima dan kot izlet. Na koncu je planinska koča. Tam pa bomo probali najti tudi še kakšno malo bolj hard varjanto za blatokusce...
LP Ludwig
Kogar to zanima, naj se potrdi tukaj, da vem koliko kopij naredit. ZAdeva je brezplačna. Itak. Kdor ima tripmaster je super, ostali pa glejte, da vam bo delal vsaj števec za km. Kdor ima neserijske gume, naj pred vožnjo stestira koliko mu km števec laže.
Primerno za vsa vozila. Za bodoče tekmovalce in tudi za izletnike, ki jih zanima dan kot izlet. Na koncu je planinska koča. Tam pa bomo probali najti tudi še kakšno malo bolj hard varjanto za blatokusce...
LP Ludwig
God shave the queen...
A ma opcijo, da ti šteje km? Če ja, pol je v redu. Road book ja narisan takole: Slikica s kržiščem, pol pa piše 350 m naprej , pa druga slikica kam zaviješ, pa spet 730 m naprej, pa je spet slikica kam zaviješ..... in ti moraš meriti te metre nekako. Če jih lahko z GPS-om, je tudi v redu. Lahko pa prideš tudi kar tako, za žur...
LP Ludwig
P.S.
(GPS mora imeti opcijo da ti šteje km po cesti, da npr vsako sekundo gleda pozicijo in pol računa. Zračna linija ne bo v redu....)
ZAenkrat smo Samo, Matej, Inkret in jaz.
LP Ludwig
P.S.
(GPS mora imeti opcijo da ti šteje km po cesti, da npr vsako sekundo gleda pozicijo in pol računa. Zračna linija ne bo v redu....)
ZAenkrat smo Samo, Matej, Inkret in jaz.
God shave the queen...
Mislim da se prijaviš dol. Dori pa je rekel da bo poklical prej in se nekaj zamenil.....
Zaenkrat smo: Samo, Matej, Dori, Rok, Inkret, Bizzy in jaz....
Ne vem nič kako je s Štajerci, z dolenjsko gorsko mornarico in dohtarjem.
Cyrus ni še nobene prijavil, Marolt pa po moje nima avta, ker mu vse populjo z dvorišča še preden se gre pelat....
LP Ludwig
Zaenkrat smo: Samo, Matej, Dori, Rok, Inkret, Bizzy in jaz....
Ne vem nič kako je s Štajerci, z dolenjsko gorsko mornarico in dohtarjem.
Cyrus ni še nobene prijavil, Marolt pa po moje nima avta, ker mu vse populjo z dvorišča še preden se gre pelat....
LP Ludwig
God shave the queen...
Krasno. Torej se nas bo kar nekaj nabralo.
Glede tega weekenda pa: Nebivedu, pa to je idealna prilika zate - za izlet, ki ti ga Ludwig in jaz sponzorirava. Malo vožnje po roadbooku, ki najbrž ni prav nič hard (saj so roadbook pisali Lavoraši
), pa mogoče kakžen hardič na zakjučku, kjer se boš najbrž že malo v blato zapeljal z Leonejem, kasneje pa še s kom od nas.
LP
Samo
Glede tega weekenda pa: Nebivedu, pa to je idealna prilika zate - za izlet, ki ti ga Ludwig in jaz sponzorirava. Malo vožnje po roadbooku, ki najbrž ni prav nič hard (saj so roadbook pisali Lavoraši
LP
Samo
No klicali smo v Pazin in Veseljko pravi, da termin še velja in da bodo zaradi tega, ker ima obletnico kluba še neke dodatne nagrade. Vsekakor nas bo pa vesel, če pridemo.
Cyrus - roadbook je prava figa, samo Ludwig dela preveč znanosti iz tega - pač izkoristi vsak izgovor, samo da se lahko gre vozit.
Če znaš brat (pisat ni treba znat) potem znaš tudi voziti po roadbook-u. Pravzaprav tebi ni treba znat prav nič, brat mora znat sovoznik. 
Cyrus - roadbook je prava figa, samo Ludwig dela preveč znanosti iz tega - pač izkoristi vsak izgovor, samo da se lahko gre vozit.
Samo, se bom potrudil, samo ker sem v soboto cel dan v službi, rabim zelo zelo zelo dober izgovor, da se zmuznem v nedeljo od doma, ker bo treba doma na vrtu delat, pa sadit zelenjavo. Že zdej mi gre ta spomladanski obred na živce, ženšče se gre pa še ekološko kmetijo, da je 2x več dela kt na navadni, pa nč gnojila, pa nč proti plevelu, tko da morš vse na roko delat. Dobr da vsaj tomo vinkoviču pusti blizu s plugom, ker okopavat zemle se mi pa res ne da.
vigadu napisal/-a:Prijaviš se na tam. Kar je potrebno, je prej preveriti, da slučajno ne odpade zaradi premajhne udeležbe. Da ne hodiš dol zastonj. Bom jutri poklical pa sporočim.
Če poveš koliko bo nas prišlo, gotovo ne bo odpadlo zaradi premale udeležbe...
vigadu napisal/-a:Cyrus - roadbook je prava figa, samo Ludwig dela preveč znanosti iz tega - pač izkoristi vsak izgovor, samo da se lahko gre vozit. Če znaš brat (pisat ni treba znat) potem znaš tudi voziti po roadbook-u. Pravzaprav tebi ni treba znat prav nič, brat mora znat sovoznik.
Točno tako, do pike......Vigadu skužil si foro.....bravo...
Nebivedu napisal/-a: Dobr da vsaj tomo vinkoviču pusti blizu s plugom, ker okopavat zemle se mi pa res ne da.
Zakaj pa s Tomotom snega ne plužiš? Se rajš matraš s subarujem??
God shave the queen...
Road book prestavljamo z NEDELJE na SOBOTO ! ! ! ! ! !
Ker je v nedeljo prireditev "pohod po nagelj na Limbarsko goro", bomo naš road book prestavili na soboto, ker pač glede na to da v ned. pride par tisoč ljudi in so zaparkirane in neprehodne vse ceste v radiju 10km, izvedba road booka ni možna ker poteka točno čez vrh Limbarske gore. Torej se vidimo v soboto.....
LP Ludwig
Ker je v nedeljo prireditev "pohod po nagelj na Limbarsko goro", bomo naš road book prestavili na soboto, ker pač glede na to da v ned. pride par tisoč ljudi in so zaparkirane in neprehodne vse ceste v radiju 10km, izvedba road booka ni možna ker poteka točno čez vrh Limbarske gore. Torej se vidimo v soboto.....
LP Ludwig
God shave the queen...
Oh shit. No jaz imam tudi ene druge plane za soboto, tako da štartajmo bolj zgodaj. Jaz moram biti do 19h doma.
Če bi šli v Nedeljo, bi lahko poslušali na vrhu še Mlade Dolenjce
. A res želimo zamuditi ta prečudoviti dogodek?
http://users.volja.net/lg773v/
Če bi šli v Nedeljo, bi lahko poslušali na vrhu še Mlade Dolenjce
http://users.volja.net/lg773v/
Oh shit. V soboto tudi jaz ne morem. Za dolenjčka pa ne vem. V nedeljo bi šla, za soboto pa še ne vem. Ko zvem sporočim. Še eno
. Kje se dobi tripmaster in koliko približno košta. Sedaj imam za pribl. 10 cm višje gume od originalnih in mi števec sigurno laže.
Lep pozdrav iz NM.
Lep pozdrav iz NM.
Dohtar
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Samo, do sedmih doma ne bo problema. Dobimo pa se pred gostilno Soklič ob 9:00 zjutraj.
Kako do Sokliča?
Iz ljubljane po AC proti trojanam in na izvoz KRTINA dol. (nič za plačat)
Potem pa naprej proti moravčam. Čez cca 3 km imate križišče. Na levi strani avtobusna postaja, na desni gostilna soklič. Na križišču je rumena tabla desno ki kaže za kraj Kokošnje.
2 Tomaž: Trip master se da kupiti tudi pri Ručmanu in v Zagrebu so odprli novo off road trgovino. Tudi jaz kupujem tripmaster in ti bom povedal kakšne so cene. Verjetno bo z montažo vred kakšno malenkost dražji kot Janezev, ker je pač od priznane firme Teratrip, Janezov pa je home made, odločiš pa se sam. Tisti ki ti pač bolj odgovarja....
2 Vsi: Zelo mi je žal, da mate eni probleme v soboto, ampak v ned. res ni izvedljivo. To je takšna horda naroda, da bom jaz dom zapustil že v sob. zvečer in se vrnil v pon. ker res ni mogoče živet v bližini limbarske...
Se vidimo Ludwig
Kako do Sokliča?
Iz ljubljane po AC proti trojanam in na izvoz KRTINA dol. (nič za plačat)
Potem pa naprej proti moravčam. Čez cca 3 km imate križišče. Na levi strani avtobusna postaja, na desni gostilna soklič. Na križišču je rumena tabla desno ki kaže za kraj Kokošnje.
2 Tomaž: Trip master se da kupiti tudi pri Ručmanu in v Zagrebu so odprli novo off road trgovino. Tudi jaz kupujem tripmaster in ti bom povedal kakšne so cene. Verjetno bo z montažo vred kakšno malenkost dražji kot Janezev, ker je pač od priznane firme Teratrip, Janezov pa je home made, odločiš pa se sam. Tisti ki ti pač bolj odgovarja....
2 Vsi: Zelo mi je žal, da mate eni probleme v soboto, ampak v ned. res ni izvedljivo. To je takšna horda naroda, da bom jaz dom zapustil že v sob. zvečer in se vrnil v pon. ker res ni mogoče živet v bližini limbarske...
Se vidimo Ludwig
God shave the queen...
Evo današnje slikce. Videoti niso izpadli kaj prida, saj je bila "akcija" bolj vitlanje, kot pa kaj "pravega" - ti videoti so pa malce predolgi (tja do 40 MB
).
http://www.tojezakon.com/offroad/Tecaj_roadbooka_20.3.2004/
LP
Samo
http://www.tojezakon.com/offroad/Tecaj_roadbooka_20.3.2004/
LP
Samo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti