Gospod upravnik
prevod: sponsored by Mohammed bin Rashid al-Maktoum
samo ne vem, na kakšen način ga sponzorira..... jest sm bil leta 2003 na polo tekmi in na večerji v emiratih, ki jo je sponzoriral omenjeni šejk.... je blo kr zanimivo, sam naše forumske valute al pa drugih pijač, ki vsebujejo C2H5OH ni blo tud za povohat.... sam voda in sokovi.... hrane pa kar jo češ in hudo fancy... definitivno za v rubriko "lačni alien".... sam mal daleč je.... pa še gipsy kings so nam špilal.....
pa do stropa, ko je slišala kako smo se mel.... blo je pa ravno 15.3.2003.....hehe
samo ne vem, na kakšen način ga sponzorira..... jest sm bil leta 2003 na polo tekmi in na večerji v emiratih, ki jo je sponzoriral omenjeni šejk.... je blo kr zanimivo, sam naše forumske valute al pa drugih pijač, ki vsebujejo C2H5OH ni blo tud za povohat.... sam voda in sokovi.... hrane pa kar jo češ in hudo fancy... definitivno za v rubriko "lačni alien".... sam mal daleč je.... pa še gipsy kings so nam špilal.....
pa do stropa, ko je slišala kako smo se mel.... blo je pa ravno 15.3.2003.....hehe
Prav vesel sem,tako si popravil svojo slovenščino.
Pa da ne boste mislili,da sem kakšen slavist.Moram pa priznati,da sem v šoli komaj čez zlezel zaradi slovnice,književnost sem pa oboževal.
Res si se potrudil,kar pa se tiče iskanja črk,sem pa psa zdresiral,tako da teh težav nimam več.
alien,a se ti ne zdi,da je že čas,da naju rafter spet malo bena
hehe
Pa da ne boste mislili,da sem kakšen slavist.Moram pa priznati,da sem v šoli komaj čez zlezel zaradi slovnice,književnost sem pa oboževal.
Res si se potrudil,kar pa se tiče iskanja črk,sem pa psa zdresiral,tako da teh težav nimam več.
alien,a se ti ne zdi,da je že čas,da naju rafter spet malo bena
hehe
tata napisal/-a:Rafter napisal/-a: محمد بن راشد المكتوم [/quote
![]()
![]()
Dobar,dobar
![]()
![]()
Jos nocas sam ga primjetio.
Dacu ga ovdje da se prevede a do tada za svaki slucaj:.......I JA TEBI....![]()
![]()
Lahko zdaj še kdo prispevke od tata prevede ??
A neke narečne slovenščine ne toleriramo (pa sem čisto normalno zastopil, kaj je hotel povedati agrude 12, pa mislim, da ste tudi vsi ostali, vključno s rafterjem), srbohrvaščino pa ???
Brez zamere tata.
Recimo vzemimo en hipotetičen primer:
Tujec objavi prispevek na forumu in se potrudi in napiše v slovenščini (ki seveda ni slovnično popolna, ampak berljiva). POtem se pa najde en čoln, pa zbriše njegovo sporočilo. A ne bi veljalo malo tolerance ? Si lahko v čast štejemo, da uporablja naš jezik. Še en primer je tisti Avstrijec (der5er), ki prodaja dele. BI se sedaj že tudi lahko kaj naučil v slovenščini napisat, pa mu nihče ne briše sporočil (pa ni važno, kake visoke veze ima pri vas oz. poznanstva).
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Lahko jih ti, ni problema.SpaceOne napisal/-a:Lahko zdaj še kdo prispevke od tata prevede ??
Kaj si pa se ti zdaj v nekaj zapičil? Od Slovenca se pričakuje, da bo znal slovensko. Takšno je tudi mnenje večine članov foruma. Bosanci je ne znajo, če pa si dobro prebral, pa piše bolj ali manj v njihovem knjižnem jeziku.SpaceOne napisal/-a:Recimo vzemimo en hipotetičen primer:
Tujec objavi prispevek na forumu in se potrudi in napiše v slovenščini (ki seveda ni slovnično popolna, ampak berljiva). POtem se pa najde en čoln, pa zbriše njegovo sporočilo. A ne bi veljalo malo tolerance ? Si lahko v čast štejemo, da uporablja naš jezik. Še en primer je tisti Avstrijec (der5er), ki prodaja dele. BI se sedaj že tudi lahko kaj naučil v slovenščini napisat, pa mu nihče ne briše sporočil (pa ni važno, kake visoke veze ima pri vas oz. poznanstva).
P.S.: der5ra ne poznam niti ga nisem nikoli srečal.
A bo tebi tudi kak šiv počil?slayer napisal/-a:Na tem forumu ni demokracije!!
Nazadnje spremenil Rafter, dne So Jan 17, 2009 9:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
SpaceOne napisal/-a:Lahko zdaj še kdo prispevke od tata prevede ??
Na ovom Forumu pokusao sam dobronamjerno i iskreno da se druzim i uspostavim nova prijateljstva sa istomisljenicima i zaljubljenicima u terence ali ni na kraj pameti mi nije bilo da cu i ovdje naici na ovakve primitivne izlive nacionalizma.
Onim dobronamjernim prijateljima koje sam stekao puno pozdrava i cujemo se mi telefonom.
Zlatko Kapetanovic
Nazadnje spremenil tata, dne So Jan 17, 2009 10:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Ferozista
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
tata napisal/-a:ovom Forumu pokusao sam dobronamjerno i iskreno da se druzim i uspostavim nova prijateljstva sa istomisljenicima i zaljubljenicima u terence ali ni na kraj pameti mi nije bilo da cu i ovdje naici na ovakve primitivne izlive nacionalizma.
Stoga ovo je moj pozdravni post a za kraj cu piscu ove provokacije poslati samo jedan primitivni Bosanski vic.
Znas li ti SpaceOne kako si ti nastao?
J......o sam ti ja m....u
E ovo neka mu neko prevede jer ocito on to ne razumije.
Onim dobronamjernim prijateljima koje sam stekao puno pozdrava i cujemo se mi telefonom.
Zlatko Kapetanovic
Tata, ne zajebavaj.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
Dečki tole vam je pa ušlo
.Glede na to,da se na tem forumu večinoma družimo ljudje z istimi hobiji in nekateri to tudi združimo z popotovanji in tekmovanji se mi zdijo komentarji glede tujcev totalna neumnost .Vsem bi nam moralo biti v čast ,da je naš forum pritegnil ljudi izven Slovenije ,da nas vabijo na svoje prireditve in ,da se poserjejo na politiko,če pa to gre kateremu v nos pa naj zapusti ta forum in ne v tem primeru res ni demokracije v bodoče bi pa upravniku predlagal,da takšne člane enostavno odstrani iz foruma.
Jezni
GB!
.Glede na to,da se na tem forumu večinoma družimo ljudje z istimi hobiji in nekateri to tudi združimo z popotovanji in tekmovanji se mi zdijo komentarji glede tujcev totalna neumnost .Vsem bi nam moralo biti v čast ,da je naš forum pritegnil ljudi izven Slovenije ,da nas vabijo na svoje prireditve in ,da se poserjejo na politiko,če pa to gre kateremu v nos pa naj zapusti ta forum in ne v tem primeru res ni demokracije v bodoče bi pa upravniku predlagal,da takšne člane enostavno odstrani iz foruma.
Jezni
GB!Živjo!
Jast mislim , da bi bilo res najbolje tako, kot je predlagav Klenko, temo zakleniti oziroma zbrisati!
Bistvo je, da ste mi povedali kakšni naj bodo moji posti, da bodo vsem berlivi in razumlivi in da je z moje strani zadeva rešena.
Niti pod razno si pa ne želim, da bi TATA, der5er ali kdo drug, ki ni iz slovenije kaj zamiru in bil užaljen.
LP Tone
Jast mislim , da bi bilo res najbolje tako, kot je predlagav Klenko, temo zakleniti oziroma zbrisati!
Bistvo je, da ste mi povedali kakšni naj bodo moji posti, da bodo vsem berlivi in razumlivi in da je z moje strani zadeva rešena.
Niti pod razno si pa ne želim, da bi TATA, der5er ali kdo drug, ki ni iz slovenije kaj zamiru in bil užaljen.
LP Tone

Pa sej ni blo take panike! SpaceOne je po moje mal mimo bleknil to o srbskem al hrvaškem al bosanskem jeziku. Ni pa sigurno imelo nič z nacionalizmom in se je tudi opravičil, da slučajno nebi kdo narobe razumel.
Da pa naj Slovenci pišemo vsaj berljivo slovenščino s kakšnim ločilom, se pa tudi jaz strinjam!
Vidiš Tata, ne se kačit brez veze. Še Tone ti to pravi, pa so ga najbolj hecali zarad nemogoče pisave!
Da pa naj Slovenci pišemo vsaj berljivo slovenščino s kakšnim ločilom, se pa tudi jaz strinjam!
Vidiš Tata, ne se kačit brez veze. Še Tone ti to pravi, pa so ga najbolj hecali zarad nemogoče pisave!
Rafter napisal/-a:Zakaj pa pričakuješ, da bi bila?slayer napisal/-a:A hočeš rečt da je?![]()
Aja, z veseljem te dodelim za moderatorja (po odobrenju nekaterih drugih članov Foruma). Ampak s tem prevzemaš tudi kar nekaj obveznosti in odgovornosti.
Zakaj pa nebi bila??
Če so novi moderatorji potrebni, lahko, če potrebe ni, se privilegiju
Se opravičujem za moj prejšnji post (Tata, se ispričavam
), nisem hotel namigovati na nacionalizem (tata je konec koncev Bošnjak in ne hrvat
). Tata, imate mrzlo pri vas ? Že imate plin ?
Jaz sem hotel samo povedati, da imam raje, da bi se kdo trudil pisati v slovenščini, pa čeprav je tujec in bi pisal bolj tako tako, vendar bi to vsi cenili, ker bi se potrudil.
Za agrude 12 sem pa zgleda čisto falil. Ne vem, kje sem prebral, da on živi v italiji in da pride v dolino (sem mislil, da je s tem mislil Slovenijo) enkrat na vsake kvatre, in da zato ne zna dovolj dobro slovensko.
Če je pa naše gore list, potem je res bolj slabo napisal, pa čeprav sem ga jaz zastopil (je treba tudi bolj počasi brati, ne samo pisati).
Jaz sem hotel samo povedati, da imam raje, da bi se kdo trudil pisati v slovenščini, pa čeprav je tujec in bi pisal bolj tako tako, vendar bi to vsi cenili, ker bi se potrudil.
Za agrude 12 sem pa zgleda čisto falil. Ne vem, kje sem prebral, da on živi v italiji in da pride v dolino (sem mislil, da je s tem mislil Slovenijo) enkrat na vsake kvatre, in da zato ne zna dovolj dobro slovensko.
Če je pa naše gore list, potem je res bolj slabo napisal, pa čeprav sem ga jaz zastopil (je treba tudi bolj počasi brati, ne samo pisati).
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
SpaceOne napisal/-a:tata napisal/-a:Rafter napisal/-a: محمد بن راشد المكتوم [/quote
Lahko zdaj še kdo prispevke od tata prevede ??
A neke narečne slovenščine ne toleriramo (pa sem čisto normalno zastopil, kaj je hotel povedati agrude 12, pa mislim, da ste tudi vsi ostali, vključno s rafterjem), srbohrvaščino pa ???
Brez zamere tata.
A veš da ni potrebno prevajat, ker smo na forumu večina toliko stari, da smo se v šoli učili jugoslovanščino, ker po mojem srbohrvaščina ne obstaja.
Pa tudi slovenskih skrpocal nebi bilo treba brisat, saj pač vsak sam pokaže svoj odnos do ostalih uporabnikov. Če hoče, da ga bomo po vsej Sloveniji razumeli bo že napisal tako, kot je treba.
Zato predlagam ,da vsi nehate težit s pravilno slovenščino ali kot je rafter napačno napisal slovenština, za kar ti dajem sedaj ustni opomin in če vas nek prispevek pravopisno moti ga pač ne berite.
Ko smo začeli s forumom ni bilo nobene cenzure, razen če so bile prehude žalitve.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti