Off Topic

Teme, ki niso v povezavi z offroadom
Uporabniški avatar
Nebivedu

OdgovorNapisal/-a Nebivedu » Če Jan 17, 2008 11:55 pm

AŁIEN napisal/-a:Glede driftanja sory sm se zmotu gre za tire burning ker si se ponujal s svojo lizzy. Tisto je bila brca u temo. Glede gum bi pa lahko zamižal na 1 oko za 1 dan lahko bi pa tisti dan pač šel nekam drugam na sprehod, če te tako moti. Oprosti Splavar če ni ločil. Slovenščina je pa kr na nivoju

Eh z 1.6 mašino pa res lahko tire burning delaš, ja. Če pa zajebancije in sarkazma ne razumeš, pa tvoj problem, ostali so očitno ga.

Glede gum sem napisal na forume, če jih misli organizator umaknit, pa ni bilo nič slišat od njega. Šele par dni potem, ko so jih pobrali, se je oglasil. Gre pa zato, da tam za savo bi vsi puščali smeti, ves tisti del je pa vodovarstveno območje in vse do šentjakobske ceste (pa še naprej) so tla prodnata in spodaj je pitna voda za kr velik del ljubljane. Pač sem mogoče mal tečen kar se tega tiče, ampak smeti na tistem delu mi gredo na živce, pa pomoje sem tudi tečen za inšpektorje in policaje, ker jih kličem za vsak kombi, ki tja odpelje smeti (v zadnjem primeru 2 toni barve v 50 kilskih posodah, katere tipček še zložu ni vseh ven iz avta, ko so policaji z inšpektorjem že prišli in upam, da je dobil visoko kazen).
Pred EUR sem bil SIT!

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Pe Jan 18, 2008 12:27 am

OK, dovolj vaju imam.

Nebivedu en dan, Alienu pa tri dni, ker se je osebno name spravil.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Vrni se na “Razno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti