OdgovorNapisal/-a stihl » Če Jan 31, 2013 10:33 pm
Kloshar mal dihaj vmes,pa ne jej besed...Ti si svoje znanje že pokazal,ko sem kupil tvoj samuraj.Pa se nisem nikoli pritoževal čez to,bilo je videno in kupljeno.Zdej,pa ko se že tokl pritožuješ čez mene,da nisem vreden nič,ti lahko jaz povem,da si ti šlampast in ne vem še kaj,ko sem videl tvoj izdelek,tvoje skrapucalo od samuraja.Pa še enkrat povem nikoli nisem tega omenjal.Zdaj pa tukaj kolneš na vse viže in s prstom kažeš name.Ej fantek,najprej pred svojim pragom pometi!
Aja kloshar;glede mamuta in mehanika,pa samo tole.Ko sem prišel delat ni bilo
flaš za varjenje oz kisika in acetilena.To je osnovni in prvi pogoj.Vsak vijak (vsi so bili pa zarustani) se je odtragal.Zakaj?Ker ni bilo flaš.Sam pregrel bi,pa bi vijak spustil in ga odtegnil.Drugi del zgodbe pa je bil bolj pester.Vijak je treba ven dobit.Svedri skrhani.Mamut je imel eno nepravo,ki je bruslo svedre,brez veze.Brusni kamen pa jajčast.V taki wau firmi,pa nisi mogel svedra nabrusit,pomagal sem si s kotno brusilko in brusil svedre.Pač mamut nima pojma kaj je oster sveder in se je čudil in kregal z mano,da se tako ne dela.Ti verjetno pa tud ne veš!!
Pa rezanje železa!Rezali smo iz plate in ne iz ploščatega železa,kjer bi samo prerezal 5 cm,ampak si moral še po celi dolžini npr. 20 cm odrezati.Mamut je zabičal,da se lahko porabi le eno tanko malo rezalko na teden.
Ja take zgodbe so se dogajale in zdaj sem jaz črni mož.Namesto,da bi mamut pustil meni proste roke in bi lahko s skupnimi močmi delali dobro tej firmi,mi jih ni,tega pa jaz še v sanjah ne prenesem.
Pa še ena,delal sem v drugi garaži na 4 stebernem dvigalu,kjer kolesa visijo in menjal zadnje listnate vzmeti.Moja kratka pamet,ki jo imam je rekla,avto dvigni,togo os pa zagurtnaj na vsaki strani na šasijo.S pomočjo šponarja na gurtni sem brez večjih težav izbil vijake, jih podmazal vgradil druge vzmeti in to je to.Ko je mamut prišel pogledat,kako mi gre in videl,da sem pred koncem NI rekel u to je pa hitro in delamo drugo delo,ampak je najedal,da bi moral ležat pod avtom in se tako dela,pa še vrata so mu puščala in je blo na tleh polno vode.Zanalašč kontra meni!!
Hvala Bogu,da je prišla odprava Mongolije,kjer sem pa videl,da ne bo šlo več.Pa še to.Vse nadure,ki so bile narejene,nisem dobil nikoli plačane,odgovor je pa bil,zaradi nenadnega prenehanja z delom je imela firma dodatne stroške.Pa se nisem dosti sekiral.Šel sem v gozd,delal na polno in tri dni nosil domov po več kot 250 eur,pa pozabil na to firmo.Tolk o taj briljantni firmi.Da pa ne bo vse slabo,lahko pohvalim izgled trgovine.Zame najlepša trgovina do sedaj!!!!
Glede žaganja se pa najprej navadi brusiti verigo!!!!,pa ni treba klet zraven.Aja pa pravo velikost pile tudi kupi.
Kar se pa tiče treh oči,pa komot lahko prideš,pa vendar ti ne priporočam,razen,če imaš v žepu 50 listkov po 500 eur.
Rafter tega nisem imel nikoli namen pisat,če je karkoli slabo in žaljivo zbriši vse.
Stihl je zakon!!