Ali mi kdo lahko priporoci kaksen dvostranski samolepilni trak oz. lepilo, ki bi drzalo npr. GPS ali kaj podobnega na armaturni plosci?
Jaz Sem kupil ze hudica in pol, pa se je vse tragicno koncalo (stvar je po nekaj ovinkih odpadla
Dardaj napisal/-a:Hvala za info!
Nokia nosilec pri telekomu je ze izven prodaje, bom poiskal kaj podobnega;
Suguru sem narocil, ker izgleda zelo zanimivo. Imajo predstavljenih kar nekaj zanimivih idej, tako da ce ne drugega, ga bom porabil za opremljanje stanovanja (upam, da se bo obneslo) - sporocim rezultat.
Kje bi lahko kupil imenovani 3M trak?
je naročila nekaj kompletov DVD-jev in potem je čakala cca. 1 mesec, da so prišli od njihovega logističnega centra do Ljubljae Dardaj napisal/-a:Hvala za buren odziv.
Ideja je bila, pa ni iz glave ušla na tipkovnico, če kdo ve, kje se omenjeni 3M trak dobi v naših koncih.
Za nekaj 10 cm lepilnega traku res ne bom plačeval (pre)drage poštnine oz. vozil s šleparjem iz Anglije. Sicer pa tile firme - izkučnje moje polovice -je naročila nekaj kompletov DVD-jev in potem je čakala cca. 1 mesec, da so prišli od njihovega logističnega centra do Ljubljae
Mogoče, če je res kaj velikega, sicer pa za en trak .........
Miran, rufslo in še kdo so dali kar dobre iztočnice, tako da bom poizkusil najprej z njimi.
@Miran: priseski so super, dokler jih ni preveč oz. če je na sredini vetrobranskega stekla, potem ima pri mojemu VW Passatu zelo moteč učinek na odroševanje šipe (močno upočasneno). Sicer bi pa rad "veselo limal" tudi po drugih delih vozila!
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 86 gostov