Dobro
Ja glede bobnov so bili tako oksidirani da jih je tam na pesti še polovica gor ostalo

. Bo res treba bombe drugič... ali pa tudi ne... ker bom tanove fajn namazu.
Ta teden se bole malo dogaja, sem začel že razdirat spredno premo, notranjost leti vn... Opazam tisto staro zvočno izolacijo ki je že bolj boga, bom dau novo po ceumu avtu spodaj, zgoraj, po straneh, samo najti je še moram, pri nas se bolj slabo dobi ali pa je precej drago...
Evo 16 colske felge so prišle iz peskanja (40€ za 4) in primer + prašno lakiranje (15€ za 4) in zgledajo spet kot nove

Imam še en set platišč pa me zanima kaj priporočate kako ubutev naj nataknem gor? Najraje bi zimske za pozimi... Gledal sem kama l-511, moram bartog prašat a so dobavljive... čene pa kake SUV kategorije? Za letne bi pa kake A/T ali kaj... Kaj predlagate po vaših izkušnjah?

Mi je pa izrednjo všeč da se deli lepo dobijo, sem za nekoga šraufal kampanjolo ar 76 pa je bilo kar nerodno, zadnji cilindri 120€ original po komadu itd... če se sploh dobi... Moraš iz italije uvažat... ali pa če poznaš koga...

Za lado stane pa drobiž in dobiš ga brez problemov, splošno vse stvari kar mi je izdredno všeč... Ponavadi sem mel avte ko mi ni problema nekaj denarja uštet pa nabavit kar rabim, problem je biv kje to dobiti...