Nakup terenca
Re: Nakup terenca
Da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj povprašal. Se za ''normalen'' denar dobi še kakšnega terenca? Iščem nekaj za vleko prikolice z dirkalnikom in občasen offroad trip - nič kaj hardcore. Ker imam samo kodo 96, sem omejen z NDM vozila na 2.650kg.
Avtonet sem poklical po dolgem in počez.
Nisem zelo zahteven, pogoj je, da avto ni projekt, sepravi da ne potrebujem pol leta v delavnici preživim z njim. Gorivo in menjalnik mi je vseeno - ročen ima vseeno prednost, 5 vrat, vlečna kljuka z vsaj 1.600kg vlečne in cena do 8.000€
Se za ta denar dobi kaj kar ni prežvečeno ali moram dvignit budget?
Avtonet sem poklical po dolgem in počez.
Nisem zelo zahteven, pogoj je, da avto ni projekt, sepravi da ne potrebujem pol leta v delavnici preživim z njim. Gorivo in menjalnik mi je vseeno - ročen ima vseeno prednost, 5 vrat, vlečna kljuka z vsaj 1.600kg vlečne in cena do 8.000€
Se za ta denar dobi kaj kar ni prežvečeno ali moram dvignit budget?
Mogoč kak terrano 2.7?
Mislim da ima NDM mal pod 2600 kg.
Samo je problem, da ga moraš čakat, da se pojavi kak ohranjen.
Mislim da ima NDM mal pod 2600 kg.
Samo je problem, da ga moraš čakat, da se pojavi kak ohranjen.
Niva 240D l. 93, OM616 motor, Kobra 215R15, ZF servo, rock crawler TC
2x Patrol Y61 2.8TD
Naprodaj veliko rabljenih delov za Lado in nekaj tudi za Patrola
2x Patrol Y61 2.8TD
Terranote gledam, samo kot sam veš, vse je ološ
Šel gledat ''najlepšega'' na anetu - katastrofa, ni stvari, katera ne dela in vseeno ima rjo (je par kosov prerjevenih).
Gledam tudi Kio Sorento, sem bil za eno dogovorjen, pa je prodajalec bebec (se opravičujem izrazu, samo drugače ne morem napisat).
Sorento ima ravno par kg pod 2650 =)
Iščem tudi brez vlečne kjuke, jo bom naknadno namestil. Važno mi je, da ni vse pregonjeno.
Gledam tudi Kio Sorento, sem bil za eno dogovorjen, pa je prodajalec bebec (se opravičujem izrazu, samo drugače ne morem napisat).
Sorento ima ravno par kg pod 2650 =)
Iščem tudi brez vlečne kjuke, jo bom naknadno namestil. Važno mi je, da ni vse pregonjeno.
Ja seveda skoraj vsi 20 let stari avti so v oglasnikih odlični.
Se zgodi, da je na koncu najboljši tisti, ki ga prodajalec nič ne hvali.
Mogoč še kaka grand vitara z 80kw HDI motorjem, če ti kaj manjšega bolj cestnega tud ustreza.
Se zgodi, da je na koncu najboljši tisti, ki ga prodajalec nič ne hvali.
Mogoč še kaka grand vitara z 80kw HDI motorjem, če ti kaj manjšega bolj cestnega tud ustreza.
2x Patrol Y61 2.8TD
2x Patrol Y61 2.8TD
Pa zarad razmer v ukrajini so ti starejši terenci iskani, tako da je treba vsakodnevno spremljat oglasnik in takoj ko se pojavi, poklicat ,se zmenit in letet gledat.
2x Patrol Y61 2.8TD
2x Patrol Y61 2.8TD
To nisem vedel, da gor pošiljajo terence. Zdaj mi je jasno, zakaj takšna slaba izbira, ker ne kupujem prvič avtomobila in imam v lasti tudi kar nekaj avtomobilov iz 80ih in to kar se danes prodaja je res katastrofa, tudi kakšna BJ40 bi se našla v garaži
Grant vitara mi ni všeč, sploh za ta denar, katerega se prodajajo. Imam eno doma 2.5 V6, samo je toliko rje in gre v kose, prvo sem še imel upanje, vendar odrežeš 1 kos in imaš za izdelat 4 nove
Na koncu se pa še vedno pelje zelo slabo po cesti.
Grant vitara mi ni všeč, sploh za ta denar, katerega se prodajajo. Imam eno doma 2.5 V6, samo je toliko rje in gre v kose, prvo sem še imel upanje, vendar odrežeš 1 kos in imaš za izdelat 4 nove
Na koncu se pa še vedno pelje zelo slabo po cesti.Re: Nakup terenca
Meni pije willys 12.5 po asfaltu in manj kot 20 po terenu, pa še sploh nisem šel na avtocesto 
Meni BMW po asfaltu pije 28l/100km, vseeno pa ne razumem pointa objave o porabi.
V glavnem na koncu sem kupil Sorento 1. generacijo. Zaenkrat zadovoljen, dejansko sem vesel, da nisem vzel tiste zgoraj omenjene. Vleko je BP opravila, tudi v gozdu in blatu se znajde, cool working horse
V glavnem na koncu sem kupil Sorento 1. generacijo. Zaenkrat zadovoljen, dejansko sem vesel, da nisem vzel tiste zgoraj omenjene. Vleko je BP opravila, tudi v gozdu in blatu se znajde, cool working horse
Ni nek lepotec.
Naj služi.
Naj služi.
2x Patrol Y61 2.8TD
2x Patrol Y61 2.8TD
Iskreno 00's terenci niso ravno oblikovalski biseri. Sicer se naj o okusu ne bi diskutiralo, samo je vseeno po mojem mnenju oblikovno višje, kot Terrano, Grand Vitara ali kakšen Ssangyong tega obdobja
Meni všečni terenci se zaključijo v 90's (ZJ, XJ, LC80, 1st Disco,..), kar je novejše je orodje.
Meni všečni terenci se zaključijo v 90's (ZJ, XJ, LC80, 1st Disco,..), kar je novejše je orodje.
Mislim, da bistvo terenca ni v tem, da je všečen in lepotec...
To drži samo v primeru, da si omejen z proračunom. Pač vzameš najboljše kar lahko dobiš za ta denar, ker široke izbire ravno nimaš.
Don Felipe > Google :D
Vrni se na “Offroad - splošno”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov