Pokrivalo
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Pošta ti ga dostavi za 600 sit. Če bi ga rabil bi šel, pa ga verjetno ne toliko
LP
LP
TUDI NA FB>>>KLIK
Mitsurugi napisal/-a:Zdej nej bi nekdo pove kako je možno da mojster vzame 32.000 sit za menjanje sklopke?? Sklopka je pa 55.000 sit.
Verjetno ga malo matematika matra pa ti je vzel 5% od vrednosti avta, ne pa 5% od vrednosti sklopke. Zna bit, da je do pomote prišlo, ker je predvideval, da je sklopko vgradil v avto, ne pa avta na sklopko. Taki pač so ... mojstri.
Jaz bi ti svetoval, da odpelješ avto na tisto novo računalniško vodeno rampo, in če ne gre v peti z reduktorjem v vsaj 38.62% klanec (seveda pod štantgasom) reklamiraj avto. Sklopko vsekakor zadrži. Je le vredna 55.000SIT.
Vito_ napisal/-a:Mitsurugi napisal/-a:Zdej nej bi nekdo pove kako je možno da mojster vzame 32.000 sit za menjanje sklopke?? Sklopka je pa 55.000 sit.
Verjetno ga malo matematika matra pa ti je vzel 5% od vrednosti avta, ne pa 5% od vrednosti sklopke. Zna bit, da je do pomote prišlo, ker je predvideval, da je sklopko vgradil v avto, ne pa avta na sklopko. Taki pač so ... mojstri.
Jaz bi ti svetoval, da odpelješ avto na tisto novo računalniško vodeno rampo, in če ne gre v peti z reduktorjem v vsaj 38.62% klanec (seveda pod štantgasom) reklamiraj avto. Sklopko vsekakor zadrži. Je le vredna 55.000SIT.
Kam pa to?
Hja ... Ludwig pa Marolt s tem delata. Je idealno za preverjanje zmožnosti avta. Tukaj več piše. Bodi bolj pozoren, prosim.
- no use for a name
- Kraj: Ljubljana-Tobruk
Mitsurugi napisal/-a:Tisto sem prebral. Sam kako nej pridem do Celja?
Koga to briga? Zaradi takih postov forum izgublja svoj namen.
preberi si tole!!!
Šola postanja
Only in a Rover..
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov