Galloper za 1.400.000 SIT

Debata o avtih za offroad, opremi, predelavah, ...
VW freak
Kraj: Žalec

Galloper za 1.400.000 SIT

OdgovorNapisal/-a VW freak » Pe Feb 03, 2006 4:11 pm

Pozdravljeni.
Kot že naslov pove, bi si rad kupil terenca Hyundai Galloper letnik 1997 ali 1998, ker mi je to najlepši džip kar jih je :!: :!: ( MOJE mnenje, ki prosim, in prosim, da mi ne bi zdej tule, da je un pa un lepši od tega, pa boljši, pa... ) in sanjam da bi ga imel že odkar so ga začeli izdelovati. Ali takšno vozilo z 2.5 TD priporočate, ali ne, kaj je pomembno, kaj rado crkuje, kolko je poraba,...
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Aja.
Najbrž bi blo še fajn povedat, da se bom vozil večinoma po cesti, nekaj malega po katerem od naših travnikjov, ali kakšni gozdni poti. Z njim ne mislim vozit po nekih 1m globokih luknjah dreka, in podobno.

Mel bi ga, ker mi je enostavno všeč, in ne zato, ker je džip.

Hvala

LP
Sam da je TDI pa da je kesl poln ! ! !

trco
Kraj: LJUBLJANA
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a trco » Pe Feb 03, 2006 11:57 pm

poraba je nekje 12/14 l/100 toliko pije mojemu kolegu,crknilo mu pa v petih letih ni nic samo s tem da je zelo zelo skrben lastnik avtomobla......

Uporabniški avatar
marolt 4x4
Kraj: Mozirje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a marolt 4x4 » So Feb 04, 2006 7:56 am

Ko ga boš kupoval naj ga dobro pregleda mehanik in ne kupuj najcenejšega ki ga boš našel.

In seveda uživaj v vožnji z njim

lp
Janez
Slika

Gost

Re: Galloper za 1.400.000 SIT

OdgovorNapisal/-a Gost » Ne Feb 05, 2006 5:03 pm

VW freak napisal/-a:Pozdravljeni.
Kot že naslov pove, bi si rad kupil terenca Hyundai Galloper letnik 1997 ali 1998, ker mi je to najlepši džip kar jih je :!: :!: ( MOJE mnenje, ki prosim, in prosim, da mi ne bi zdej tule, da je un pa un lepši od tega, pa boljši, pa... ) in sanjam da bi ga imel že odkar so ga začeli izdelovati. Ali takšno vozilo z 2.5 TD priporočate, ali ne, kaj je pomembno, kaj rado crkuje, kolko je poraba,...
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Aja.
Najbrž bi blo še fajn povedat, da se bom vozil večinoma po cesti, nekaj malega po katerem od naših travnikjov, ali kakšni gozdni poti. Z njim ne mislim vozit po nekih 1m globokih luknjah dreka, in podobno.

Mel bi ga, ker mi je enostavno všeč, in ne zato, ker je džip.

Hvala

LP

Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » Ne Feb 12, 2006 7:32 pm

Poraba pozimi 12l, vse je tudi odvisno od načina vožnje, (meni dolga izvedba 11-12). na terenu pa ne boš gledal na porabo, na dolge fure pa 9,5.
Pokvari se redko kaj,
na terenu ob "normalni uporabi kar dober", paziti je treba ker nima špere, dobre gume in pameten voznik pa gre kamor hočeš.
veliki servis nardiš za 130000k.
Sam raje kupi novejšega, pa dobro ga poglej, eni so katastrofalni čeprav kar zgledajo,

VW freak

OdgovorNapisal/-a VW freak » Ne Feb 12, 2006 10:22 pm

Hvala za odgovor.
Novejšega mi sicer en trenutno ponuja v račun za Passata, sam ga najbrž ne bom vzel, ker če se bom odločil za džipa, potem hočem starejši model, mi je nekako bolj všečen.

LP

Gost

galopper

OdgovorNapisal/-a Gost » Ne Feb 26, 2006 3:37 pm

:D če te zanima galop z vso opremo,tudi zadnja delna zapora ,izredno dobro ohranjen 111118 km zelene barve ,redno servisiran,olje menjano na 7500 km ,bi se dalo zmenit.
Nekateri so imeli zaporo nekateri pa ne ,s tem da je to delna zapora z lamelami in je stalno vklopljena ,moč te pa je 50 n/m (na 1m dolgi palici)
Žal pa ni 100 %
LP B

VW freak

OdgovorNapisal/-a VW freak » Ne Feb 26, 2006 8:34 pm

Me zanima, sam bi bil pa zevlo vesel malce večih podatkov.
Letnik? Kakšna oprema je pod "vse"? Cena? Kakšne slikce?

Aja.
Pa OBVEZNO mora imeti klimo, če ne žal ne pride v poštev.

LP

Gost

OdgovorNapisal/-a Gost » Ne Feb 26, 2006 10:06 pm

letnik 98,klima,abs, el-paket,sedeži delno oblečeni v leder nikoli karamboliran ,orig.7x15 platišča,air-bag voznikov-SD40(je mehanski ,ni el inštalacije,samo nekatere izvedbe),sem drugi lastnik,avto še ni bil vožen na off roadih,nove gume 31x10.5 15 loki spredaj ,megl.,dalinke,mam pa tudi pragove sam niso na avtu-se mi zdi ljepši brez,je pa brez praske.Montiral sem pa edino dodatno gretje nafte za hud mraz
cena 9.700 euro
povej kam ti pošljem sliko

lp B

VW freak

OdgovorNapisal/-a VW freak » Po Feb 27, 2006 5:50 pm

Aja...
To je že ta nova oblika, a ne?

Ne, hvala.
Jz bi raj mel ta starga.
Pa še reku sm si, da ne bom več mel tak dragih avtov, je brezveze ( prodajam Passat 1.9 TDI letnik 2002 za 2.4 mio SIT ), tak da če bom kje našu ta starega ( kot sem napisal, do 1.400.000 SIT maximalno ), če ne pa ne bom menjal.

Hvala vseeno.

LP

Vrni se na “Avtomobili in oprema”

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost