toyota lj 73
toyota lj 73
pozdravljeni,,zanima me ce kdo kaj ve kaj bi lahko naredu z mojo toyoto je 2,4td in sem do sedaj ze cisto vse zamenjal na motorju,sobe,bospumpa ,olj lezaje,turbina...........,,,ampak motor je se vedno prevec len zame,,,,saj ne recem navor je kar samo to gre ful pocas,pa me zanima ali je to standart za ta motor ali je kje kaki hakel.upam da kdo kaj ve o tem.cau
zuki napisal/-a:Ludwig napisal/-a: Vidim da imaš snorkel. Ta tudi popapca ene par konjičev.
Kaj snorkel papca konjice? Zakaj?
Zato, ker ima zrak dolgo pot do frgazerja ali pa do injektorjev. Med to potjo se pa vrtinči in s tem povzroča nek upor. Če bi imel direktno na frgazerju filter in nobene cevi, da bi skozi vso površino filtra vlekel zrak, bi imel dost več moči, kot pa če skozi šnorkl dobiva zrak.
Pred EUR sem bil SIT!
- Zrimc janez
- Kraj: kr nek
Re: toyota lj 73
tomaz napisal/-a:pozdravljeni,,zanima me ce kdo kaj ve kaj bi lahko naredu z mojo toyoto je 2,4td in sem do sedaj ze cisto vse zamenjal na motorju,sobe,bospumpa ,olj lezaje,turbina...........,,,ampak motor je se vedno prevec len zame,,,,saj ne recem navor je kar samo to gre ful pocas,pa me zanima ali je to standart za ta motor ali je kje kaki hakel.upam da kdo kaj ve o tem.cau
Tudi moja jota z 2,5Td motorjem je lena ,poštudiral pa sem da gre samo šparat jo ne smeš
Probaj pa še zmerit koliko ti turbina pihne!Baje mora 0,9 bara!
LP Janez
- Zrimc janez
- Kraj: kr nek
4x4rac napisal/-a:INTER COOLER OD (IVECO TD) MA VPRAŠI NAVIGATORJA SEJ ON MA NOT TO...
Jaz sem že delal na tem projektu ,da bi dodatno vgradil interculer Pri navigatorju sem si stvar ogledal, pa me je po iskanju le tega minilo
Nov je bil pa cca 70.000sit
LP Janez
Uspeh je siguren! meni je po cesti šla 160 km/h in ni bilo sipine ki jo nebi čez prevozil. Intercooler od turbo deily kombija paše in stvar deluje 100%. http://www.4x4rollingclub.com/pic.php?p ... mage/pjpeg
rac
hay rac dej ti men to mal bolj obrazlos v kakem pomenu ti to 100%bolj delaoz funkcjonera????
da mal povem kaj me tezi avto mi sedaj zelo pocas dobiva na obratih,sicer je sedaj malo boljs ko sem vse na novo zamenjal,samo se vedno me mucijo obrat ker toliko rab
ze mogoce da ga mors terat sam kako ze ce ne gre

da mal povem kaj me tezi avto mi sedaj zelo pocas dobiva na obratih,sicer je sedaj malo boljs ko sem vse na novo zamenjal,samo se vedno me mucijo obrat ker toliko rab
- Gašperček 413
- Kraj: bled
Glede interculerja - pajero se da lepo ugraditi, preverjeno avstrici jih imajo v Toyotah, baje gre pa tudi vw 2,5 tdi kombi ali kaj podobno.
Avstric mi je razlagal da avto z interculerjem dobi ca 10 ps in poraba 1-2 litra manj goriva. Jaz za svojo toyoto pripravljam interculer, ko bo zmontirano pa odgovorim kako se obnese.
lp Gašperček
Avstric mi je razlagal da avto z interculerjem dobi ca 10 ps in poraba 1-2 litra manj goriva. Jaz za svojo toyoto pripravljam interculer, ko bo zmontirano pa odgovorim kako se obnese.
lp Gašperček
toyota je zakon
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 38 gostov