Gospod upravnik

Teme, ki niso v povezavi z offroadom
agrude 12
Kraj: lj-okolica

Gospod upravnik

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » So Jan 10, 2009 11:33 am

Živjo,sm vidu da si zbrisu moj prispevek na temo "poraba dizel-bencin" pa mi prec sploh ni potegnil zakaj? Šele čez čas sm pošteku,da to ni k pri spovedi,da lah vse pošten poveš,pa demokracija pa to. Uglavnm zdej naprej bom dobr premislu kaj lah napišem. Se opravičujem,lep dan še naprej Tone. :stisk_roke:

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kraj: Southern District of Maribor
Kontakt:

Re: Gospod upravnik

OdgovorNapisal/-a Rafter » So Jan 10, 2009 12:34 pm

agrude 12 napisal/-a:Živjo,sm vidu da si zbrisu moj prispevek na temo "poraba dizel-bencin" pa mi prec sploh ni potegnil zakaj? Šele čez čas sm pošteku,da to ni k pri spovedi,da lah vse pošten poveš,pa demokracija pa to. Uglavnm zdej naprej bom dobr premislu kaj lah napišem. Se opravičujem,lep dan še naprej Tone. :stisk_roke:

Tvojo objavo sem ti pobrisal, ker je bila zaradi slenga popolnoma neberljiva - kar sem ti tudi sporočil. Prosim, beri Zasebna sporočila. Tam imaš tudi Copy&Paste svojega sporočila.

Vedno in povsod lahko izražaš svoja mnenja, pa naj bodo takšna ali drugačna, če le nisi žaljiv in če je tekst berljiv - se pravi bolj ali manj slovenski in slovnično pravilen. Tvoj ni bil.

LP, R.
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم

Uporabniški avatar
miran
Kraj: GOCAN
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a miran » So Jan 10, 2009 8:23 pm

Vedno sem bil proti cenzuri in sem to še vedno.
A če je Upravnik zbrisal prispevek le zaradi nemogočega jezika, mu dam prav.
Ljudje božji, kaj imate tako prekleto napet urnik, da ne morete pred pritiskom na okence #Pošlji# pritisniti na #Predogled# in malo jezikovno urediti vašega prispevka???
Za narečne izjave je pa Ali1 odprl posebno temo.
L :stari_pridiga: P
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » So Jan 10, 2009 11:24 pm

Živjo Miran! Ma glej,najprej sm mislu da vsebina ni primirna za forum,OK če ni naj se zbriše. Sam potem mi pa upravnik odgovori,da tekst ni berliv in slovnično pravilen. Pa kva nej zdej če je pa že dougo k sm nehu v šolo hodit. Da ni slovnično praviln se strinam,sam de pa ni berliv pa ne! Sm pa zihr da bi vsi bolš razumel kaj sm jast napisu,kot pa sm jast razumel unga k je vse napisu v italjanščini pa ga ni nobeden zbrisu! Pa sej ni problema,se bom drgič bol potudu. :oops:
LP Tone

Uporabniški avatar
stripi
Kraj: vukojebine

pravilna slovenština

OdgovorNapisal/-a stripi » Ne Jan 11, 2009 12:26 pm

Ko tole vse skupaj berem,se malce zamislim nad našimi predniki,ki so se trudili,da bi Slovenci imeli svojo integriteto.
Rudolf Maister,bi se v grobu obračal in jokal,zakaj ni pustil,da bi nas jodlarji in ostali biriči maltretirali ter ponemčevali.
Bohorič in ostali slavisti,bi svoj čas lahko bolj pametno porabili v gostilnah.
Cankar in Prešeren bi lahko pisala v Nemščini,ali pa še bolj popivala.

Fantje in dekleta,že tako smo zelo majhen narod.Vsaj materin jezik spoštujmo,če že nič drugega.

Ali pa se prodajmo za hlapce,saj država nas je že.Še jezik nam vzamejo,pa smo brez gat.

Nisem idealen,nihče ni.Upravniku dam pa prav,da skrbi za naše ljudsko izročilo,ki se ga večina forumašev sramuje-to pa je pravilna slovenščina.

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Ne Jan 11, 2009 2:51 pm

Priden stripi :wink: zelo priden......

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » Ne Jan 11, 2009 3:33 pm

Ja ja vsega sm jast kriv in to sam zato,ker pridem bl poredko dol v dolino,da bi se bol navadu lepo po ljubljansko govort! Največja drama je to,de se dve ure zafrkavam pa črke iščem po tipkovnici pol mi pa g.upravnik zadevo pobriše! Mislm da bi človk sovzo spustu. :kaj_takega_pa_se_ne:

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Ne Jan 11, 2009 4:14 pm

Da ne bo pretiranega joka :) , ti tule kopiram tvojo objavo. In od tebe sploh ne pričakujemu ljubljanščine, še več: niti pri meni niti pri marsikomu na tem forumu niti ni preveč priljubljena. Vsi pa imamo raje slovenščino.

Pa brez zamere in LP, R.

agrude 12 napisal/-a:Živjo vsem skupi, jast sm tut za dizla,do konca! Kamr kol se obrneš pvsod je kej za vn potegnt,ce je kriza centralna mal več pokuri,zadnič so mim bajte lukne asvaltiral pa zm skompenziru,pa 15let sm kamjon vozu pa mam tam še dost pratlu k rat vidjo da za šankom poračunamo,pa še marsikej sam se nasme naglas govort in povem vam filing z dizlom se pelet je res fenomenalen! :veselo_za_volanom: Pa ne me narobe razumet,nč nam sabo nesu,pa tut nč nam pršparu zard tega,k kukr pride tut gre! Aja pa še da povem zakaj mi je dizl sploh všeč,zarat navora k na 1000 obratih pohodiš gas avto pele,ni treba nč nazaj šaltat pa neki torirat,lih tok ga držiš da se bati lepo pogovarjajo med sabo.Če je pa kakšna prikolca zat,pa lah še turbina da kakšno pripombo. No ja pa hvala bogu,da mamo različne okuse,kva bi pa blo če bi ble vsem sam bjonde všeč? "najbrž bi bli ličarji vesel,k nebi blo treba nc pištole prat,k bi se vse na blond štrihale" :lol:
LP Tone

Uporabniški avatar
Korando
Kraj: Trebnje

OdgovorNapisal/-a Korando » Ne Jan 11, 2009 5:38 pm

Saj drugače kar razumem to, kar je agrude 12 napisal.

Se pa strinjam, da bi bilo lepše, če bi kakšno besedo vendarle pravilneje napisal ter uredil besedilo v nekaj odstavkov.

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Ne Jan 11, 2009 7:22 pm

Korando napisal/-a:Saj drugače kar razumem to, kar je agrude 12 napisal.

Se pa strinjam, da bi bilo lepše, če bi kakšno besedo vendarle pravilneje napisal ter uredil besedilo v nekaj odstavkov.
Ti, ko si iz Trebnjega.

Kaj pa naši kolegi iz periferije? :lol:

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » Ne Jan 11, 2009 7:30 pm

OK OK priznam. Bom drugič najprej še enkat prebrau,preden pošlem! A ko enkrat pošleš,potem lahko še popraviš,al je prepozn? Ja pa upravniku se bom z pivom oddolžil za podrobno obrazložitev zadeve,ob priliki,če se kdaj srečava.

Pa še da en odstavk nardim.

LPTone

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » Ne Jan 11, 2009 7:35 pm

Desno zgoraj imaš možnost uredi.

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Ne Jan 11, 2009 7:36 pm

agrude 12 napisal/-a:OK OK priznam. Bom drugič najprej še enkat prebrau,preden pošlem! A ko enkrat pošleš,potem lahko še popraviš,al je prepozn? Ja pa upravniku se bom z pivom oddolžil za podrobno obrazložitev zadeve,ob priliki,če se kdaj srečava.

Pa še da en odstavk nardim.

LPTone

Tone, da ti nekaj povem. Enak model kot ti je bil pred enim letom Alien. Pravzaprav je bil on brezupen primer. :twisted: Pa glej, kak se je tip uštimal. Glihkar je pred tem, da začne na podružnici OŠ slovenščino učit, nekaj cajta pa tud že verouk predava, če glih župnik kaj kašlja ali pa nima cajta. :lol:

Saj ni problema. Če kaj rabiš se kar name obrni. LP, R. :wink:

Uporabniški avatar
AŁIEN
Kraj: Samurailand
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a AŁIEN » Ne Jan 11, 2009 9:39 pm

Rafter napisal/-a:Tone, da ti nekaj povem. Enak model kot ti je bil pred enim letom Alien. Pravzaprav je bil on brezupen primer. :twisted: Pa glej, kak se je tip uštimal. Glihkar je pred tem, da začne na podružnici OŠ slovenščino učit, nekaj cajta pa tud že verouk predava, če glih župnik kaj kašlja ali pa nima cajta. :lol:

:krohota_se: za crknt......sam ne vem kje si veronauk najdu k sem vnet nasprotnik kakršnekoli religije. Sama mafija :evil: :evil:
Mogoče bi pa Tonetu pomagalo, če ga pošlješ v banovce za krajši čas :wink:

Enkrat me je pa res naš župnik prosil če ga zamenjam pri spovedi. In sem šel, ker je imel nujne opravke.
Pa je prišla ena mlada dama k spovedi in povedala da je poljubljala tisto kar imajo moski za lulat, ter prosila za odpustek.
Ker nisem vedel kaj naj ji naložim za pokoro sem smuknil iz spovednice in vprašal mladega ministranta, ki je ravno prišel mimo, kaj da župnik za fafanje.
Dve čokoladi in kokakolo......je odgovoril ministrant

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » Ne Jan 11, 2009 10:45 pm

Živjo Klenko!

S tistim sem mislu sam mal dvoumno povedet,kako do nafte prideš,da ne rečeš glih čist direkt. Sej veš freza za asvalt,pa finišer in valarji,vse gre na nafto,ane! Pa prjatli,bivši sodelavci še zmeri kamjone vozjo,k grejo tut na n....

Lepo od tebe,da si besedilo poštimal kakor je treba,sam skopirat pa na uno temo prilepit ga pa ne znam :res_ne_vem: pa sej ni treba.

LP Tone

P.S. A se vidi,da mi je žena pomagala napisat?

Uporabniški avatar
marolt 4x4
Kraj: Mozirje
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a marolt 4x4 » Po Jan 12, 2009 10:01 am

agrude 12 napisal/-a:Živjo Klenko!

S tistim sem mislu sam mal dvoumno povedet,kako do nafte prideš,da ne rečeš glih čist direkt. Sej veš freza za asvalt,pa finišer in valarji,vse gre na nafto,ane! Pa prjatli,bivši sodelavci še zmeri kamjone vozjo,k grejo tut na n....

Lepo od tebe,da si besedilo poštimal kakor je treba,sam skopirat pa na uno temo prilepit ga pa ne znam :res_ne_vem: pa sej ni treba.

LP Tone

P.S. A se vidi,da mi je žena pomagala napisat?

Ja kaj zdej, povej da nafto kradete in to je to,ne se zdej neki finga delat. :twisted:
Slika

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » Po Jan 12, 2009 9:06 pm

Živjo, prjatli si dnevnico ven potegnejo, katera jim uradno pripada, sam jo uradno ne dobijo, potem pa jast spet čist uradno skompenziram za šankom :vinska_bratca:

Krade pa čist noden! Samo vzame kar mu pripada.

Pa to sploh ni tok pomembno, bistvo je navor, ane!

Danes sem bil v tvojih krajih, pri Kovaču sm naložu pelete,da me ne bo zeblo. Pa saj nimate skoraj nič snega! Lahko bi ga malo naročili, je lepša
zima če je sneg.

LP Tone
Nazadnje spremenil agrude 12, dne Po Jan 12, 2009 10:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Po Jan 12, 2009 9:19 pm

agrude 12 napisal/-a:Pa to sploh ni tok pomembno, bistvo je navor, a ne!
Podpis! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
ALEŠ2

OdgovorNapisal/-a ALEŠ2 » Sr Jan 14, 2009 11:50 am

Tone, da ti nekaj povem. Enak model kot ti je bil pred enim letom Alien. Pravzaprav je bil on brezupen primer. glej, kak se je tip uštimal. Glihkar je pred tem, da začne na podružnici OŠ slovenščino učit, nekaj cajta pa tud že verouk predava, če glih župnik kaj kašlja ali pa nima cajta.

Tone, da ti nekaj povem. Enak primerek kot ti , je bil pred enim letom Alien. Pravzaprav je bil on brezupen primer. Glej, kako se je fant popravil. Ravnokar je pred tem, da začne na podružnici OŠ slovenščino učit, nekaj časa pa tud že verouk predava, če ravno gospod župnik kašlja ali pa nima časa.

Rafter ! Morda , bi se moral pa kar sam izbrisati . (primerjaj zgornji citat z popravkom)
Lep pozdrav! ALEŠ

Uporabniški avatar
Rafter
Upravnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Sr Jan 14, 2009 1:24 pm

ALEŠ napisal/-a:Rafter ! Morda , bi se moral pa kar sam izbrisati . (primerjaj zgornji citat z popravkom)
Pazi, da ti ne bo kak šiv počil. :)
Nazadnje spremenil Rafter, dne Sr Jan 14, 2009 5:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

agrude 12

OdgovorNapisal/-a agrude 12 » Sr Jan 14, 2009 5:44 pm

Dober dan!

Jast mislim, da so teli novinci na forumu za samo zdraho. Se mu izbriše en tapast prispevek, pa tip za dve strani zdrahe nardi,halo!

Fantje ne se j...t, rat se mejte.

LP Tone

Uporabniški avatar
slayer

OdgovorNapisal/-a slayer » Sr Jan 14, 2009 10:29 pm

Prej so drugi nrdili zdrahe, kot on. Mislim pa, da se je zelo korektno opraviču, tko da ni nobene skrbi!!

Vrni se na “Razno”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov