K: 4 glave za 2.5TD jeep cherokee
K: 4 glave za 2.5TD jeep cherokee
Torej kot je iz naslova razvidno, kupujem oz. iščem vse 4 glave za omenjen motor. Je pa 96 letnik z gasom na zajlo...euro 2 motor koliko jaz vem.
Glave morajo bit seveda cele ali pa, če kdo ve celo kje bi se dobile nove ugodno.
Glave morajo bit seveda cele ali pa, če kdo ve celo kje bi se dobile nove ugodno.
-
damjan.kunc
Kaj ga prodajaš?
Od kdaj imaš pa kapelco montirano?
Od kdaj imaš pa kapelco montirano?
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
-
damjan.kunc
-
thunderteam
Lisko, sem ti preveril na Tapos-u: glava z ventili - 305 evrov
glava brez ventilov - 267 evrov
Sta pa dve vrsti glav: ena ima sveče iz vrha, druga pa od strani.
LP
glava brez ventilov - 267 evrov
Sta pa dve vrsti glav: ena ima sveče iz vrha, druga pa od strani.
LP
off road forever
http://4x4ajdovscina.com
http://4x4ajdovscina.com
nikolaj napisal/-a:Če si zainteresiran ti lahko morda iz Italije dostavim cel motor po neki razumni ceni.Jutri grem dol pa bom vprašal kolko je cena za motor pa ti javim tu na forumu.
Hvala za ponudbo.....ampak rabljen motor sem kupil samo enkrat v življenju....osel pa gre samo enkrat na led. Takrat mi je prodajalec zagotavljal, da je motor v najbolšem stanju rabil pa sem tudi samo glavo (R5 1.6D) ampak ko sem motor razdrl sem ugotovil, da je motor v razsulu....počen je imel celo blok....glava je bila sicer videt OK a po enem letu uporabe se je spet izkazalo , da je počena.....ampak ker sem za smešen denar dobil komplet petko se nisem sekiral kaj preveč....
Če ti je se mogoče lahko pozanimaš samo za glave, ki so testirane.
Drugače pa sem že dobil glave (sicer rabljene ampak testirane) tako, da čakam še ostale dele in motor vržem skupaj.
Tema pa naj ostane , ker se nikoli ne ve kaj mi bo amerikanec spet zakuhal
GPW1942 napisal/-a:lisko napisal/-a:nikolaj napisal/-a:Tema pa naj ostane , ker se nikoli ne ve kaj mi bo amerikanec spet zakuhal
Zakuhal ti ne bo Amerikanec, ampak Makaronar v Amerikancu
DObro kakor komu
-
thunderteam
- Mitsurugi2
Mitsurugi2 napisal/-a:A je možno dobit novo VM mašino?
Jah vse je možno....odvisno kok si pripravljen dat....Za primerjavo sem pred parimi leti nekje zasledil novi motor od R5GT turbo za 700 jurjo (bivših). Seveda brez turbine in ostale navlake....
Drgač pa malo lahko kalkuliraš....nekaj cen imaš v tej temi....turbina za tvojga pride nova 540 evrov.....dodaj še ene 2000-3000 za blok in komplet batne sestave...pa imaš ceno
thunderteam, lahko pa bi se ti pozanimal če obnavljajo tudi komplet motorje?
- miha
- Kraj: Gabrovka GPS N46° 00' ,E15° 00'
- Kontakt:
lisko napisal/-a:GPW1942 napisal/-a:lisko napisal/-a:nikolaj napisal/-a:Tema pa naj ostane , ker se nikoli ne ve kaj mi bo amerikanec spet zakuhal
DObro kakor komuKolikor pa vem (ne me sicer držat za besedo), Je američan kupil VM motori in od takrat jih tlačijo v svoje avte.
Mislim, da so jih najprej sestavljali Francozi, sedaj jih pa severni sosedje.
Prvi motorji so bili renojevi, potem vm in sedaj MB. Najboljši od teh treh pa je znano, da so bili originalni ameriški bencinarji. Seveda, dokler jih ni že kakšen vrli mehanik vzel v roke, sploh menjalnik in menjave olj v pogonih.
Rekli so da tu ni poti, jaz sem jih videl na tisoče !
Dobri planinski čevlji.
Dobri planinski čevlji.
miha napisal/-a:lisko napisal/-a:GPW1942 napisal/-a:lisko napisal/-a:nikolaj napisal/-a:Tema pa naj ostane , ker se nikoli ne ve kaj mi bo amerikanec spet zakuhal
DObro kakor komuKolikor pa vem (ne me sicer držat za besedo), Je američan kupil VM motori in od takrat jih tlačijo v svoje avte.
Mislim, da so jih najprej sestavljali Francozi, sedaj jih pa severni sosedje.
Prvi motorji so bili renojevi, potem vm in sedaj MB. Najboljši od teh treh pa je znano, da so bili originalni ameriški bencinarji. Seveda, dokler jih ni že kakšen vrli mehanik vzel v roke, sploh menjalnik in menjave olj v pogonih.
Sedaj ko šravfan mojga dizla, vidim da dizli v ameriških avtih res niso vrlina in bi raje imel bencinarja. Ampak ko bo moj dizlček sestavljen pa verjamem, da bo mi služil enako kot bencinar.
Picpoki napisal/-a:Cenovno? Na uč...
Lahko ti povem točno z odstopanji za par procentov ker se mi ne da zdaj hodit v garažo po knjižico kjer imam shranjene račune.
Glave +tesnilo :400e
tovarniško obnovljena turbina (eno leto garancije) :540e
Obročki:115e
Ojnični: 47e
Vodna črpalka + komplet tesnil: 85e
Obnova rolc jemena: 30e
Razni drobni material (tesnilna masa, olje,filtr,antifriz....) cca. 200e
Pred parimi mesci pa obnovljena bosch črpalka in nove šobe....500e
Pride pa še novi jermen in pa nova raztezna ker ta je že ornk napokana.
Poleti pa se menja še komplet sklopko in semeringe na motorni gredi pri sklopki in pa v reduktorju.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta