No, pa se dajmo še lastniki terencev preštet
No, pa se dajmo še lastniki terencev preštet
Ker vidim, da se vsi nekaj preštevajo(-te), se dajmo še lastniki terencev preštet, saj smo vendar na off road forumu.( ...da ne bo na konc več jagrov, pa motoristov
)
- Mitsurugi2
5x4 napisal/-a:Ker vidim, da se vsi nekaj preštevajo(-te), se dajmo še lastniki terencev preštet, saj smo vendar na off road forumu.( ...da ne bo na konc več jagrov, pa motoristov)
Dimen napisal/-a:Pomoje je bolj praktično, da se preštejejo tisti, ki o 4x4 še sanjajo! Pol pa sam odštejemo.
Pol pa mene odštejte
mam kolo in tako makino kot mama micka, pa še ta ima strgano verigo Tako imam vedno argument kakšnega zelenega zabit če utruja o zaščiti okolja....edini CO2 ki ga izpuščam v ozračje je prdenje
compadre napisal/-a:
prej bi rekel, da spuščač metan in mogoče še kakšno čudno mešanico plinov iz tvojega osebnega raufnka ali avspuha![]()
Od uniona tega ni.......to pr(i)de od kozla
mamaMicka napisal/-a:mamaMicka ima ze drugega na dvorišču, no pa starega tudi
:
nepremičnine ne štejejo Jaz nimam terenca. Imam Novodobnega SUV-ja da lahko parkiram na pločniku. Se pravi da odpadem ker nimam KIE

Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
AŁIEN napisal/-a:e
Pa ne se hecat z kio, ma 50% špero zadi in lahko v snegu marsikomu mero vzame.....
Uf potem me še čakajo nadgradnje da bom sploh konkurenčen
Sploh pa imam defa bolj kot ne samo v teoriji. Zgleda da se samo meni dogaja da ga več šraufam kot vozim. precej več....
Land Rovers are like women:
Ma saj sploh ni važn kaj moraš zrihtat,niti me ne zanima.Očitno si se nekoga ustrašil,k praviš,da moraš zrihtat...Pa saj je treba mal vitel prevetrit.Če mi že vsak dan poje (vitel) v službi ob spravilu lesa,zakaj pa ne bi še malo drugje.Pravim nekaj drugega.In sicer,da gremo en giro in uživamo kakšno sončno uro ali dve,ter se imamo fajn!Meni pa,če bo uspelo,pa čimveč dobrih fotk narest,tko da se ve kdo bo hodil in kdo vozil!Lp stihl
Stihl je zakon!!
stihl napisal/-a:Ma saj sploh ni važn kaj moraš zrihtat,niti me ne zanima.Očitno si se nekoga ustrašil,k praviš,da moraš zrihtat...Pa saj je treba mal vitel prevetrit.Če mi že vsak dan poje (vitel) v službi ob spravilu lesa,zakaj pa ne bi še malo drugje.Pravim nekaj drugega.In sicer,da gremo en giro in uživamo kakšno sončno uro ali dve,ter se imamo fajn!Meni pa,če bo uspelo,pa čimveč dobrih fotk narest,tko da se ve kdo bo hodil in kdo vozil!Lp stihl
Ni panike nisem se nič prestrašil oz. ustrašil. Komot gremo kak điro sam, da najdem prvi cajt. Mogoče naslednji vikend?
Za danes imam že druge plane.
BTW pa kdo je reku, da je KIA slab avto!

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov

vesta kaj pomeni tale smajli??
)