Evo kolega dva namiga.
1. Poglej os oz štangico na podtlačnem regulatorju pri turbini ( tista ko odpira izp. pline) , ker so se lomile TSO Hy...
2. preveri dovod nafte v pumpo. ? ko demontiraš dovodno cev na pumpi (pazi 2 tesnila ) je znotraj eno mikro sito katero se zamaši (včasih smo to vzeli ven in je bilo ok)
3. če ti dize puščajo to čutiš na porabi+črni dim (pritisk-tlak ustvari črpalka)
4. Tlak katerega ustvari pumpa je cca 140-180 barov ( točno bi mogel pogledat v literaturo)
galloper in vse o njem
bom to preveril naslednji teden in javim kaj bom ugotovil.
kadi pa črno, zato bom preveril tole sito in pa dize. mi jih bo stric preveril, vendar sem potreboval koliko barov bi mogle biti, zasledil sem da od 150-160barov.
sem pa ugotovil da mi je ena grelna svečka crknla, katere pa uporabljate?
regulatorja na turbini pa nisem našel. je pa gor tak ena okrogla škatlica, s katere gre tanka cevka na turbino. regulatorja z štangico pa nisem našel...
TSO Hy - to piše na njem?
kaj dela pa tale podtlačni regulator?
tale štangica bi mogla bit tesno temu vodilu ko gre na pumpo, ali more imeti fore? ker jaz ne opazim da bi to delovalo, niti ko je hladen...
kadi pa črno, zato bom preveril tole sito in pa dize. mi jih bo stric preveril, vendar sem potreboval koliko barov bi mogle biti, zasledil sem da od 150-160barov.
sem pa ugotovil da mi je ena grelna svečka crknla, katere pa uporabljate?
regulatorja na turbini pa nisem našel. je pa gor tak ena okrogla škatlica, s katere gre tanka cevka na turbino. regulatorja z štangico pa nisem našel...
TSO Hy - to piše na njem?
kaj dela pa tale podtlačni regulator?
tale štangica bi mogla bit tesno temu vodilu ko gre na pumpo, ali more imeti fore? ker jaz ne opazim da bi to delovalo, niti ko je hladen...
-
moja.malenkost
- Kraj: pesnica
Regulator za odpiranje lopute izp plinov je podoben temu katerega imaš na fotki ( od pumpe) in je na desni strani mašine pri turbo polnilniku.
TSO je kratica za --tehnično servisno obvestilo s katerim proizvajalec obvešča serviserje o napakah na vozilih katere se pojavljajo bolj pogosto.
En TSO je bil poslan na servise v zvezi s tem regulatorjem leta 2000-2002 ( ne spomnim se natančno), je pa res da so bili ti Galloperji brez hladilnika zraka nesramno leni..
TSO je kratica za --tehnično servisno obvestilo s katerim proizvajalec obvešča serviserje o napakah na vozilih katere se pojavljajo bolj pogosto.
En TSO je bil poslan na servise v zvezi s tem regulatorjem leta 2000-2002 ( ne spomnim se natančno), je pa res da so bili ti Galloperji brez hladilnika zraka nesramno leni..
-
moja.malenkost
- Kraj: pesnica
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov