Mihevc napisal/-a:Ne vem kaj si marolt misli ko bere tele poste!
MAMUT 4x4 d.o.o. - IŠČEMO MEHANIKA
Juga je bila zakon. Franc Rozman-Stane je pa kao zločinc....fuck off mladina.
Franc Rozman je vašim staršem stanovanja, hiše in slovenski jezik priskrbel. Če ne bi bilo njega bi danes nemško pisali na tem forumu. Titej je pa poskrbel za ostalo......bumbarji amerikanski.
Poserjem se na vašo demokracijo in ameriko.....
Komunisti vrnite se, vse vam je oproščeno......če ne drugega je bila plača petnajstega...ziher.
Franc Rozman je vašim staršem stanovanja, hiše in slovenski jezik priskrbel. Če ne bi bilo njega bi danes nemško pisali na tem forumu. Titej je pa poskrbel za ostalo......bumbarji amerikanski.
Poserjem se na vašo demokracijo in ameriko.....
Komunisti vrnite se, vse vam je oproščeno......če ne drugega je bila plača petnajstega...ziher.
Glede plač, kdor ne verjame, koliko pobere država, si lahko tukaj ustvari sliko...
Pa tu je brez malice in potnih stroškov...
http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp
Pa tu je brez malice in potnih stroškov...
http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp
4x4 mora bit pri hiši!
Mamut išče mehanika.
Vesoljček pristavlja piskrček, in išče grešnega kozla.
Jaz pa vam povem, da ste vsi po vrsti lenuhi, brez hrbtenice in brez jajc.
Samo gobec vas je, z vesoljčkom vred, doma drkate kurac in šimfate sistem.
Oblast je še hujša od vas.
Vse skupaj, bi vas postavil pred strelski vod, ter vam dal ratatatatatata.
Banda razvajena in neotesana. Obvezno služenje vojske, da se vsaj po nečem ločite od pičk in pedrov.
Sicer vam v nobenem primeru ni pomoči, če imamo ministrice lezbe in nepismene, ter se vsi zadevajo s KOKO,
od prvega do zadnjega poslanca, brez da omenjamo ministrsko in ostalo srenjo.
Predlagal bi, da ORZS ustanovi svojo stranko, ampak se ne bom trudil, ker ste vsi po vrsti imbecili, za katere se ne splača trudit.
Podpirate podkupljive diplomate, ki se prodajo za drobiž, čeprav vsi vemo, da v Bruslju padajo podkupnine v MRD €€€€€€€€€€€€€€€€€€.
VSE SKUPAJ VAS NABIJEM NA KURAC, Z VESOLJČKOM NA ČELU
Upam samo to, da MAMUT najde nekoga, ki bo rad delal v delavnici.
Vesoljček pristavlja piskrček, in išče grešnega kozla.
Jaz pa vam povem, da ste vsi po vrsti lenuhi, brez hrbtenice in brez jajc.
Samo gobec vas je, z vesoljčkom vred, doma drkate kurac in šimfate sistem.
Oblast je še hujša od vas.
Vse skupaj, bi vas postavil pred strelski vod, ter vam dal ratatatatatata.
Banda razvajena in neotesana. Obvezno služenje vojske, da se vsaj po nečem ločite od pičk in pedrov.
Sicer vam v nobenem primeru ni pomoči, če imamo ministrice lezbe in nepismene, ter se vsi zadevajo s KOKO,
od prvega do zadnjega poslanca, brez da omenjamo ministrsko in ostalo srenjo.
Predlagal bi, da ORZS ustanovi svojo stranko, ampak se ne bom trudil, ker ste vsi po vrsti imbecili, za katere se ne splača trudit.
Podpirate podkupljive diplomate, ki se prodajo za drobiž, čeprav vsi vemo, da v Bruslju padajo podkupnine v MRD €€€€€€€€€€€€€€€€€€.
VSE SKUPAJ VAS NABIJEM NA KURAC, Z VESOLJČKOM NA ČELU
Upam samo to, da MAMUT najde nekoga, ki bo rad delal v delavnici.

NEMOGOČE NAREDIM TAKOJ, NA ČUDEŽE JE POTREBNO MALCE POČAKATI
Stripi; si pa naspidiran!! Sej ni point kdo se s tvojo trditvijo strinja kdo pa ne, sam dejstvo je, da smo v napačni temi. Odprimo novo in tam nadaljujmo,. Ker na koncu rabiš kako zadevo poiskat in ne najdeš nič, ker je 5 strani napisanih vse drugo samo tisto ne za kar se gre.
Na koncu pa nekdo postavi javno vprašanje o zadevi o kateri se je že pisalo in ga takoj napade 10 forumašev, UPORABI IŠČI. Nobeden ga pa ne upozori, da si naj vzame dva dni dopusta, da bo najdu!!!
Na koncu pa nekdo postavi javno vprašanje o zadevi o kateri se je že pisalo in ga takoj napade 10 forumašev, UPORABI IŠČI. Nobeden ga pa ne upozori, da si naj vzame dva dni dopusta, da bo najdu!!!
LP by Jereb
stripi napisal/-a:Nebi se rad spuščal na tak nivo, kot sta ga imela z Nebivedu-jem.
:
ja prav res, ker tako visokega nivoja nisi zmožen. Kaj hitro si pokazal kako si na tleh. Nebivedu zna vsaj ločit virtualno od realnega in za razliko od tebe ima nekaj v glavi.
stripi napisal/-a:VSE SKUPAJ VAS NABIJEM NA KURAC, Z VESOLJČKOM NA ČELU
:
Kako smo hrabri za tipkovnico, ko si na dosegu roke pa vekaš ko dete, ki mu vzamejo dudo. Vidim da bo treba pojačat dozo.
Še en tak post pa bo cela vesoljna Slovenija brala prosti spis kakšen psihopat si.
Ne maram se ponavljat ampak poišči si pomoč. Škodit ti ne more.
Še to, kje je danes prag tolerance na tem forumu? Svoje čase sem jaz šel v banovce, ker sem napisal babyvedu namesto nebivedu......danes lahko napišeš da smo vsi na forumu maloumni in nič?
Meni je vseeno, lepo bi bilo pa vedet. Tudi jaz bi namreč rad marsikomu kresnil mamo, četudi je grda.....
narobe svet.....
Meni je vseeno, lepo bi bilo pa vedet. Tudi jaz bi namreč rad marsikomu kresnil mamo, četudi je grda.....
narobe svet.....
-
Ghostrider
- Kraj: Ljubljana
Ha... če bi mene osebno kdo vprašal če se da videt potek dela bi ga takoj nekam poslal. Takega ki ne ve kaj, kako in zakaj se dela jaz ne bi rabil.
Prav tako bi isto naredil s vprašanjem o plači.
Zakaj te pa zanima?
Jaz imam drugačno vprašanje ki je bolj splošne narave: Je sploh kaj kandidatov ali glede na vso recesijo in javkanje o brezposelnosti ter finančni stiski ni junaka?
Pa pardon za kvarjenje teme, saj menda zaradi tega ne boš dosti na slabšem? ali pač?
Zakaj te pa zanima?
Jaz imam drugačno vprašanje ki je bolj splošne narave: Je sploh kaj kandidatov ali glede na vso recesijo in javkanje o brezposelnosti ter finančni stiski ni junaka?
Pa pardon za kvarjenje teme, saj menda zaradi tega ne boš dosti na slabšem? ali pač?
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
Ha... če bi mene osebno kdo vprašal če se da videt potek dela bi ga takoj nekam poslal. Takega ki ne ve kaj, kako in zakaj se dela jaz ne bi rabil.
Zakaj te pa zanima?
Zakaj te pa zanima?
Land Rovers are like women:
-
Ghostrider
- Kraj: Ljubljana
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov