Pa sej ni res.
Pa sej ni res.
Danes zasledil
http://www.24ur.com/s-terenskim-vozilom-vozil-po-strugi-reke-soce-in-tam-obtical.html
http://www.24ur.com/s-terenskim-vozilom-vozil-po-strugi-reke-soce-in-tam-obtical.html
BOLJŠ IZ ŠIHTA SKREGAN KOT ZMATRAN.
Mene je tudi tole presenetilo in me nasmejalo.
Oče mojega prijatelja ima parcelo nekje tam, in vse kar lahko počne na tisti parceli je le to, da če bi želel, bi lahko tam pasel ovce, ker je vse ostalo prepovedano.
Zdaj se samo še manjka, da kakšen inšpektor napiše kazen gasilcem, ker so se ravno tako vozili po prepovedanem
Ko sem nekoč soteskal, sem naletel na tole v soteski reke Mlinarce:
Kok je šele tale moral plačati kazni in pa stroške odvoza
Oče mojega prijatelja ima parcelo nekje tam, in vse kar lahko počne na tisti parceli je le to, da če bi želel, bi lahko tam pasel ovce, ker je vse ostalo prepovedano.
Zdaj se samo še manjka, da kakšen inšpektor napiše kazen gasilcem, ker so se ravno tako vozili po prepovedanem
Ko sem nekoč soteskal, sem naletel na tole v soteski reke Mlinarce:
Kok je šele tale moral plačati kazni in pa stroške odvoza
Nazadnje spremenil Dardaj, dne Pe Apr 04, 2014 11:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Ah dejte se malo pomirit... 5.000€ kazni? Zakaj? Ker je Hrvat? Plačal je toliko, kot trenutna zakonodaja in uredba predvidevata za tak prekršek. Saj bomo dobili nov zakon, in potem bomo vsi veselo plačevali po 5 jurjev kazni, če bomo zapeljali čez kakšno lužo, se bo že našel pameten inšpektor, redar, policaj ali pa lovec, ki bo povedal, da je prav tiste luže škoda, ker živi v njej zadnja družina mrkogledih deževnikov.
Do takrat mu je pa največja kazen, da je tako brihten, da je šel s takim avtom (pa ne, da bi mu kakšen drug kaj bolj koristil) zapeljat na soški prod.
Do takrat mu je pa največja kazen, da je tako brihten, da je šel s takim avtom (pa ne, da bi mu kakšen drug kaj bolj koristil) zapeljat na soški prod.
LP, Y.
Destination: Overland
Destination: Overland
1:1
http://www.24sata.hr/news/terencem-na-p ... ore-379072
Komentarji pod člankom, pa itak adijo pamet (tako na eni kot na drugi strani). Povsod najdeš bolan folk, ki pametuje.
http://www.24sata.hr/news/terencem-na-p ... ore-379072
Komentarji pod člankom, pa itak adijo pamet (tako na eni kot na drugi strani). Povsod najdeš bolan folk, ki pametuje.
- NOMIS ČILVAP
- Kraj: DOLENSKA
Re: f
duce napisal/-a:Tip je gledal oddajo Top Gear , ko so testirali ta avto in ga seveda prehvalili, pa tudi ne smemo pozabiti, da je bila glavna oblikovalka Victoria Beckham!!!
Hvalijo land rover grajajo land cruiser! angleži nimajo pojma!!!
TOYOTA<3
East or West Land Cruiser is the Best ...
Kar tolaži se Oboje je Land nekaj
Sicer, če ti kje uspe najti epizodo iz Top Gear Australia, ko testirajo Q7, Land Roverja in Lexus verzija Land Cruiser -ja, ugotovijo, da je najbolj primeren prav Range Rover.
Ampak, roko na srce, rižarji imajo pridih kvalitete, angležem malo manjka
Ljudem z modernimi SUV -ji pa .......... Ajme, za po slabo spluženi cesti so dobri
Sicer, če ti kje uspe najti epizodo iz Top Gear Australia, ko testirajo Q7, Land Roverja in Lexus verzija Land Cruiser -ja, ugotovijo, da je najbolj primeren prav Range Rover.
Ampak, roko na srce, rižarji imajo pridih kvalitete, angležem malo manjka
Ljudem z modernimi SUV -ji pa .......... Ajme, za po slabo spluženi cesti so dobri
Hm ja!
Lanskega decembra smo bili na ski openingu in je zapadel svež sneg. Zanimivo je bilo gledat razne SUV -je, kako so zakopali, obstali, nato pa se je vklopil 4X4 in so počasi z pomočjo vseh mogočih elektronskih pomagal (noga voznikov je bila seveda težka in ponos prizadet) odpeljali naprej oz. obstali in potem smo jih "gurali" na roke do garaže.
Lanskega decembra smo bili na ski openingu in je zapadel svež sneg. Zanimivo je bilo gledat razne SUV -je, kako so zakopali, obstali, nato pa se je vklopil 4X4 in so počasi z pomočjo vseh mogočih elektronskih pomagal (noga voznikov je bila seveda težka in ponos prizadet) odpeljali naprej oz. obstali in potem smo jih "gurali" na roke do garaže.
Ta par, dvojček dogodkov mi je dal malo za misliti ... seveda ne nujno v uhojeni, popularni, mainstream smeri. Tukaj sled razmišljanj:
-> KliK <-
-> KliK <-
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
Predvčerajšnjim sem bil nadvse vesel, da imamo pri nas v Sloveniji tako zadrte zelenoljubce in da ti že v kali zatrejo večino poizkusov poseganja v naravo. Pripeljal sem se (po poti, asfaltirani do zadnjih 5 km!) namreč do visokogorskega jezera v naši bivši skupni domovini v prepričanju, da bom videl nekaj rajskega, nekaj takega, kot mi je obetala slika na GE.
No, pa nisem videl nič rajskega Videl sem sicer zelo lepo jezero, okoli njega pa desetine raznoraznih barak - vikendov iz raznoraznih materijalov (tudi z avtobusnimi šipami za okna) in gore krame takšne in drugačne. In smeti vsepovsod. Avtomobili zaparkirani tam, do kamor so pač prilezli. G R O Z A !!!
Bojim se, da ne bi bilo nič kaj drugačno pri nas -recimo tudi- okoli Triglavskih jezer, če bi popustili vse zavore, ki pri nas veljajo.
Miran
No, pa nisem videl nič rajskega Videl sem sicer zelo lepo jezero, okoli njega pa desetine raznoraznih barak - vikendov iz raznoraznih materijalov (tudi z avtobusnimi šipami za okna) in gore krame takšne in drugačne. In smeti vsepovsod. Avtomobili zaparkirani tam, do kamor so pač prilezli. G R O Z A !!!
Bojim se, da ne bi bilo nič kaj drugačno pri nas -recimo tudi- okoli Triglavskih jezer, če bi popustili vse zavore, ki pri nas veljajo.
Miran
dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov